A CBRE felvásárolta török társvállalatát

A CBRE bejelentette, hogy török társvállalatának megvásárlásával tovább erősíti európai jelenlétét, így reagálva ügyfelei törökországi ingatlan-lehetőségek iránti megnövekedett igényeire.

A társvállalat több mint 20 éves értékbecslési, bérleti, befektetési, kutatási és tanácsadási tapasztalattal rendelkezik Törökországban, ügyfelei között helyi és régiós ingatlancégek, multinacionális befektetők, illetve üzemeltetők egyaránt megtalálhatóak. A CBRE törökországi működésének vezetője Anthony Labadie ügyvezető igazgató lesz. Labadie 2004-ben került a CBRE spanyolországi részlegéhez, majd 2005-ben létrehozta a cég casablancai irodáját. 2008-ban visszatért Spanyolországba, ahol a sikeres globális vállalati szolgáltatások üzletágat vezette. Ferote Bundhun, a török társvállalat ügyvezetője a jövőben a CBRE Törökország tanácsadója lesz.

 

„Ez a felvásárlás megszilárdítja jelenlétünket egy növekvő fontosságú piacon, ahol a befektetők és a vállalati bérlők találkoznak.” - nyilatkozta Mike Strong, a CBRE EMEA-régiójának (Európa, Közel-Kelet és Afrika) elnök-vezérigazgatója. „Partnerünknek erős kapcsolatai vannak Törökországban és cégeink formális egyesítésével lehetőségünk nyílik arra, hogy tovább erősítsük szolgáltatásainkat helyi és nemzetközi ügyfeleink számára, akik számára vonzó a törökországi növekedési potenciál.” – tette hozzá Strong.

 

Törökország 2011-ben a legnagyobb növekedést (8%) produkálta Európában. Gazdasági teljesítménye és a fiatal és prosperáló középosztály bővülése jelentősen erősítette a kiskereskedők, fejlesztők és befektetők bizalmát. A nagy nemzetközi kereskedelmi márkák agresszívan terjeszkednek ezen a piacon, így nem véletlenül Törökországban épül ma a legtöbb bevásárlóközpont. Isztambult mind a befektetési lehetőségek, mint a városfejlesztés kilátásai terén Európában első helyre sorolja az Urban Land Institute legfrissebb kutatása. A szálloda és kiskereskedelmi piac kivételesen erős növekedést tudhat magáénak; folyamatos bérleti díj-emelkedés és alacsony kihasználatlansági mutató mellett pedig az irodapiac is aktív.

Forrás: CBRE
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Eiffel Tér Irodaház

Teréz Krt. 55-57

kiadó iroda1 m2
bérleti díj20 - 22 €/m²/hó+áfa

Office Campus

Gubacsi u. 6/b

kiadó iroda2537 m2
bérleti díj10.5 - 11.5 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

10 - 12m²
2018. 03. 09.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső