A CBRE felvásárolta török társvállalatát

A CBRE bejelentette, hogy török társvállalatának megvásárlásával tovább erősíti európai jelenlétét, így reagálva ügyfelei törökországi ingatlan-lehetőségek iránti megnövekedett igényeire.

A társvállalat több mint 20 éves értékbecslési, bérleti, befektetési, kutatási és tanácsadási tapasztalattal rendelkezik Törökországban, ügyfelei között helyi és régiós ingatlancégek, multinacionális befektetők, illetve üzemeltetők egyaránt megtalálhatóak. A CBRE törökországi működésének vezetője Anthony Labadie ügyvezető igazgató lesz. Labadie 2004-ben került a CBRE spanyolországi részlegéhez, majd 2005-ben létrehozta a cég casablancai irodáját. 2008-ban visszatért Spanyolországba, ahol a sikeres globális vállalati szolgáltatások üzletágat vezette. Ferote Bundhun, a török társvállalat ügyvezetője a jövőben a CBRE Törökország tanácsadója lesz.

 

„Ez a felvásárlás megszilárdítja jelenlétünket egy növekvő fontosságú piacon, ahol a befektetők és a vállalati bérlők találkoznak.” - nyilatkozta Mike Strong, a CBRE EMEA-régiójának (Európa, Közel-Kelet és Afrika) elnök-vezérigazgatója. „Partnerünknek erős kapcsolatai vannak Törökországban és cégeink formális egyesítésével lehetőségünk nyílik arra, hogy tovább erősítsük szolgáltatásainkat helyi és nemzetközi ügyfeleink számára, akik számára vonzó a törökországi növekedési potenciál.” – tette hozzá Strong.

 

Törökország 2011-ben a legnagyobb növekedést (8%) produkálta Európában. Gazdasági teljesítménye és a fiatal és prosperáló középosztály bővülése jelentősen erősítette a kiskereskedők, fejlesztők és befektetők bizalmát. A nagy nemzetközi kereskedelmi márkák agresszívan terjeszkednek ezen a piacon, így nem véletlenül Törökországban épül ma a legtöbb bevásárlóközpont. Isztambult mind a befektetési lehetőségek, mint a városfejlesztés kilátásai terén Európában első helyre sorolja az Urban Land Institute legfrissebb kutatása. A szálloda és kiskereskedelmi piac kivételesen erős növekedést tudhat magáénak; folyamatos bérleti díj-emelkedés és alacsony kihasználatlansági mutató mellett pedig az irodapiac is aktív.

Forrás: CBRE
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Óbuda Gate Irodaház

Árpád fej. útja 26-28.

kiadó iroda3516 m2
bérleti díj11.5 - 13.2 €/m²/hó+áfa

E-Factory Irodaház

Ilka u. 31.

kiadó iroda60 m2
bérleti díj8.5 - 9.5 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Rénóudvar

Váci út 168

kiadó iroda713 m2
bérleti díj7 - 7 €/m²/hó+áfa

Ravak Business Center

Erzsébet királyné újta 125.

kiadó iroda187 m2
bérleti díj10 - 0 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső