A CBRE új retail részleget indít Magyarországon

Az új kiskereskedelmi részleg vezető tanácsadóval bővül a CBRE csapatánál. A világ vezető ingatlan-tanácsadójának budapesti irodájához szeptemberben csatlakozott Koroknai Szabolcs.

Koroknai Szabolcsot a CBRE új kiskereskedelmi részlegénél vezető tanácsadónak nevezték ki. A 42 éves szakember 12 éve dolgozik a magyarországi kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol három évet töltött a fejlesztői (Mammut, Strabag) oldalon, majd kilenc évet dolgozott a Colliers International vezető kiskereskedelmi tanácsadójaként. Koroknai bevásárlóközpontok és kiskereskedelmi parkok bérbeadásával, illetve bérlőképviselettel foglalkozott, olyan ügyfelekkel, mint a Mosaic Property, a Mammut, a WING, az Europa Fund és a Portico Invest, illetve a C&A,  H&M, az Orsay, a Raiffeisen Bank, a McDonald’s és az Alexandra könyváruház.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Szabolcs a piac elismert szakértőjeként csapatunkat erősíti. Meggyőződésünk, hogy kitartó munkája és szakértelme hozzájárul a CBRE sikereihez.” – nyilatkozta a kinevezés kapcsán Konthur Adrienne, a CBRE magyarországi ügyvezető igazgatója. A tervekkel kapcsolatban Koroknai Szabolcs azt mondta, hogy a CBRE a kiskereskedelmi ingatlanpiac piac meghatározó szereplőjévé kíván válni, ezért a jövőben további szakértőkkel bővül az új részleg.

Forrás: CBRE
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Oktogon Ház

Aradi u. 8-10.

kiadó iroda997 m2
bérleti díj13.5 - 14.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső