A C&W 4 új szerződése a MOM Park Torony Irodaházban

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalata, egy globális ingatlan befektetési alap, a MOM Park Torony irodák tulajdonosának képviseletében 4 új irodabérleti szerződést kötött, összesen 1,650 négyzetméter területre.

A MOM Park Torony irodaház tulajdonosa örömmel köszönti az alábbi bérlőket:

 

•            VFT –magyar tulajdonban lévő informatikai vállalat, mely 565 négyzetmétert, egy teljes emeletet vett bérbe a B1 toronyban

•            Vertis –nemzetközi biotechnológiai vállalat, mely 425 négyzetméterre írt alá szerződést a B3 toronyban

•            Rain – nemzetközi táplálék kiegészítőket gyártó vállalat, mely 430 négyzetmétert, szintén egy teljes emeletet vett bérbe a B1 toronyban

•           Boiron –nemzetközi gyógyszeripari cég, mely a B3 toronyban foglal el 220 négyzetmétert

 

A sikerrel kapcsolatban Pados Gergely Partner, a C&W Budapest irodabérbeadási részlegének vezetője elmondta: “A MOM Park Torony irodaház az egyik legkiemelkedőbb épület a budapesti irodapiacon. A jelenlegi négy tranzakció azt bizonyítja, hogy az irodaház igencsak kelendő azon bérlők körében, akik a 11. kerületben keresnek A kategóriás irodaterületet. A MOM Park Torony irodaház kiemelkedő minőséget és rugalmas bérleti feltételeket, valamint hatékony megoldásokat kínál bérlőinek. Büszkék vagyunk arra, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági időszak ellenére a MOM Park Torony irodaház ilyen jó teljesítményt nyújt.”

 

A fent említett bérleti szerződések megkötésekor a bérbeadó jogi képviseletében az Orbán & Perlaki ügyvédi iroda járt el, mely szorosan együttműködött a C&W bérbeadó ügynökséggel.

 

A MOM Park Torony irodaház 11,400 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkezik, 3 különálló toronyban, melyek mérete egyenként kb. 4,000 négyzetméter. Az ingatlan, Budapest 12. kerületében helyezkedik el, mely a város egyik legkedveltebb lokációja. Az épület nagy előnye, hogy közel fekszik a belvároshoz, csendes, nyugodt környezetben. Az irodaház mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A MOM Park Torony irodaházban jelenleg olyan nemzetközi bérlők irodái működnek, mint a GlaxoSmithKline, a Novell és a Cisco Systems.

 

A MOM Park Torony irodaház bérbeadójának további két jelentős budapesti ingatlan, a BC140 irodaház és az Akadémia Bank Center irodaház vannak a tulajdonában.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Madách Trade Center

Madách Imre út 13-14.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj11.9 - 0 €/m²/hó+áfa

Akadémia Business Center

Akadémia u. 6.

kiadó iroda1415 m2
bérleti díj18.5 - 18.5 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Bajcsy Irodaház

Bajcsy-Zsilinszky út 57.

kiadó iroda580 m2
bérleti díj7 - 8 €/m²/hó+áfa

First Site Irodaház

Kossuth Lajos utca 7-9.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj8 - 12 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső