A C&W 4 új szerződése a MOM Park Torony Irodaházban

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalata, egy globális ingatlan befektetési alap, a MOM Park Torony irodák tulajdonosának képviseletében 4 új irodabérleti szerződést kötött, összesen 1,650 négyzetméter területre.

A MOM Park Torony irodaház tulajdonosa örömmel köszönti az alábbi bérlőket:

 

•            VFT –magyar tulajdonban lévő informatikai vállalat, mely 565 négyzetmétert, egy teljes emeletet vett bérbe a B1 toronyban

•            Vertis –nemzetközi biotechnológiai vállalat, mely 425 négyzetméterre írt alá szerződést a B3 toronyban

•            Rain – nemzetközi táplálék kiegészítőket gyártó vállalat, mely 430 négyzetmétert, szintén egy teljes emeletet vett bérbe a B1 toronyban

•           Boiron –nemzetközi gyógyszeripari cég, mely a B3 toronyban foglal el 220 négyzetmétert

 

A sikerrel kapcsolatban Pados Gergely Partner, a C&W Budapest irodabérbeadási részlegének vezetője elmondta: “A MOM Park Torony irodaház az egyik legkiemelkedőbb épület a budapesti irodapiacon. A jelenlegi négy tranzakció azt bizonyítja, hogy az irodaház igencsak kelendő azon bérlők körében, akik a 11. kerületben keresnek A kategóriás irodaterületet. A MOM Park Torony irodaház kiemelkedő minőséget és rugalmas bérleti feltételeket, valamint hatékony megoldásokat kínál bérlőinek. Büszkék vagyunk arra, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági időszak ellenére a MOM Park Torony irodaház ilyen jó teljesítményt nyújt.”

 

A fent említett bérleti szerződések megkötésekor a bérbeadó jogi képviseletében az Orbán & Perlaki ügyvédi iroda járt el, mely szorosan együttműködött a C&W bérbeadó ügynökséggel.

 

A MOM Park Torony irodaház 11,400 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkezik, 3 különálló toronyban, melyek mérete egyenként kb. 4,000 négyzetméter. Az ingatlan, Budapest 12. kerületében helyezkedik el, mely a város egyik legkedveltebb lokációja. Az épület nagy előnye, hogy közel fekszik a belvároshoz, csendes, nyugodt környezetben. Az irodaház mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A MOM Park Torony irodaházban jelenleg olyan nemzetközi bérlők irodái működnek, mint a GlaxoSmithKline, a Novell és a Cisco Systems.

 

A MOM Park Torony irodaház bérbeadójának további két jelentős budapesti ingatlan, a BC140 irodaház és az Akadémia Bank Center irodaház vannak a tulajdonában.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Bank Center REGUS - Citibank Torony

Szabadság tér 7.

kiadó iroda750 m2
bérleti díj16 - 22 €/m²/hó+áfa

RiverLoft Irodaház

Révész u. 27.

kiadó iroda283 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

10 - 12m²
2018. 03. 09.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső