A Colliers nyerte el a Green House üzemeltetését

A Skanska örömmel jelenti be, hogy a Colliers International nyerte el 17.800 m2 összterületű, a Váci úti irodafolyosó közelében jelenleg építés alatt álló Green House irodaházának üzemeltetési (Property Management) megbízását.

A LEED Platinum előminősítésű épület 2012 végén kerül átadásra, az első bérlők már karácsony előtt elfoglalhatják új irodaterületüket.

 

Az együttműködés részeként a Colliers International az épület átfogó üzemeltetési feladatait végzi majd. A fejlesztő az irodaterületek 60%-ára már előbérleti szerződést kötött. Itt talált új irodára az ABB, az Avis Budget Group BSC, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft., és az Isys-On is.

 

“Nagy öröm számunkra, hogy elnyertük a megbízást, amely egyben az első property management megbízásunk Budapesten. Reményeink szerint továbbiak is követik majd. Szakértői szemmel nézve a Green House egy rendkívül különleges épület a legmodernebb és innovatívabb építészeti megoldásokkal, amelyek ideális munkahelyi környezetet teremtenek, valamint versenyképes üzemeltetési költségstruktúrát tesznek lehetővé.” - nyilatkozta Tim Hulzebos, a Colliers International Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

“Mind Magyarországon, mind a közép-kelet-európai régió más országaiban - köztük Lengyelországban - cégeink között fennálló való szoros együttműködés kiváló alapot biztosít a közös minőségi munkára. Biztosak vagyunk abban, hogy a Colliers International magyarországi irodája magas színvonalú üzemeltetési szolgáltatást nyújt majd az energiahatékony és korszerű Green House irodaházban.” – tette hozzá Grzegorz Strutynski, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.

Forrás: Colliers
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Minelake Irodaház

Bányató u. 13.

kiadó iroda661 m2
bérleti díj12 - 0 €/m²/hó+áfa

Fészek Irodaház

Rákóci út 17.

kiadó iroda1677 m2
bérleti díj8 - 11 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Eladó Biatorbágyi telephely

Baross Gábor utca

kiadó iroda480 m2
bérleti díj5 - 0 €/m²/hó+áfa

REGUS Óbuda Gate

Árpád fejedelem útja 26-28

kiadó iroda550 m2
bérleti díj13 - 17 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső