A Colliers nyerte el a Green House üzemeltetését

A Skanska örömmel jelenti be, hogy a Colliers International nyerte el 17.800 m2 összterületű, a Váci úti irodafolyosó közelében jelenleg építés alatt álló Green House irodaházának üzemeltetési (Property Management) megbízását.

A LEED Platinum előminősítésű épület 2012 végén kerül átadásra, az első bérlők már karácsony előtt elfoglalhatják új irodaterületüket.

 

Az együttműködés részeként a Colliers International az épület átfogó üzemeltetési feladatait végzi majd. A fejlesztő az irodaterületek 60%-ára már előbérleti szerződést kötött. Itt talált új irodára az ABB, az Avis Budget Group BSC, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft., és az Isys-On is.

 

“Nagy öröm számunkra, hogy elnyertük a megbízást, amely egyben az első property management megbízásunk Budapesten. Reményeink szerint továbbiak is követik majd. Szakértői szemmel nézve a Green House egy rendkívül különleges épület a legmodernebb és innovatívabb építészeti megoldásokkal, amelyek ideális munkahelyi környezetet teremtenek, valamint versenyképes üzemeltetési költségstruktúrát tesznek lehetővé.” - nyilatkozta Tim Hulzebos, a Colliers International Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

“Mind Magyarországon, mind a közép-kelet-európai régió más országaiban - köztük Lengyelországban - cégeink között fennálló való szoros együttműködés kiváló alapot biztosít a közös minőségi munkára. Biztosak vagyunk abban, hogy a Colliers International magyarországi irodája magas színvonalú üzemeltetési szolgáltatást nyújt majd az energiahatékony és korszerű Green House irodaházban.” – tette hozzá Grzegorz Strutynski, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.

Forrás: Colliers
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

REGUS - President Centre

Kálmán Imre u. 1.

kiadó iroda900 m2
bérleti díj15 - 19 €/m²/hó+áfa

Törökbálinti Ipari Park

Dózsa György út HRSZ 0152/12

kiadó iroda655 m2
bérleti díj2 - 5 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

10 - 12m²
2018. 03. 09.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső