A Jones Lang LaSalle 200 városban kapcsolja le a világítást a Föld Órája kezdeményezésre

Az irodaházak, melyeket a Jones Lang LaSalle és a LaSalle Investment Management üzemeltet egy órára sötétbe burkolóznak szombat este a Föld Órájára, a World Wildlife Fund (WWF) éves kampányának keretén belül; a cég ezzel szeretné ösztönözni az elkötelezettséget a klímaváltozás elleni fellépés felé.

Helyi idő szerint este 8 óra 30 perckor a Jones Lang LaSalle és a LaSalle Investment Management irodái világszerte csatlakozni fognak ahhoz a több ezer más épülethez, akik lekapcsolják a nem vészvilágításra szolgáló lámpákat egy órára, sötétségbe borítva a városokat a világszintű energiatakarékossági erőfeszítések megsegítése érdekében.

 

„A Föld Órája felhívja a figyelmet az energiatakarékosság fontosságára és erőteljes üzenetet küld, hogy szükséges lépéseket tennünk az éghajlatváltozás érdekében” - mondta Lauralee Martin, a Jones Lang LaSalle üzemeltetési és pénzügyi vezetője. “Ez egy globális kezdeményezés, ami egyesíti szakembereinket, ügyfeleinket és a városokat, ahol dolgozunk és élünk.” „A Jones Lang LaSalle azóta részt vesz a Föld Órája kezdeményezésen, amióta az hat évvel ezelőtt elkezdődött” - mondta Dan Probst, a Jones Lang LaSalle Energia- és Fenntarthatósági Szolgáltatások részlegének elnöke. “Vállalatunk nemcsak ezen esemény felé elkötelezett, hanem ezen órán túl, egész év folyamán tesz azért, hogy cégünk és ügyfeleink energiahatékonyabbak legyenek.” Amellett, hogy 200 iroda támogatja a kampányt, a Jones Lang LaSalle a Föld több száz kis- és nagyvárosában is együttműködik partnereivel, hogy támogassa őket, míg a cég több ezer alkalmazottja saját otthonában csatlakozik a kezdeményezéshez. A Jones Lang LaSalle 195 millió négyzetméter, társaságok és befektetők tulajdonában lévő kereskedelmi ingatlant üzemeltet 70 országban szerte a világon.

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Eladó Viva irodaház

Szegedi út 37-39

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Canada Square

Ganz utca 16

kiadó iroda1 m2
bérleti díj13 - 13.95 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Infopark B épület

Neumann J. u. 1.

kiadó iroda6967 m2
bérleti díj13.5 - 16 €/m²/hó+áfa

Neuschloss Palota

Szilágyi Dezső tér 1.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső