A VODAFONE zászlóshajója a budapesti Fashion Streetre költözött

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó közreműködött a Vodafone- Smart Store 300 négyzetméteres bérleti szerződés tárgyalásában a fejlesztő Immobilia Zrt. képviseletében a Fashion Streeten, Budapest előkelő bevásárlóutcájában.

A Vodafone remek időpontban, novemberben nyitotta meg egyedi kialakítású zászlóshajó üzletét, melyben az ország legnagyobb és legexkluzívabb okostelefon és táblagép választékát kínálja. Az üzlet másik specialitása, hogy a vásárlóknak és látogatóknak lehetőségük nyílik, hogy képzett személyzet segítségével kipróbálják az összes rendelkezésre álló eszközt. Az Vodafone- Smart Store alapötlete a 21. századi mobil technológia, pl. az okostelefonok, a művészet, a divat és a design ötvözése. Az egyedülálló design az Archiplan Design Studio munkája, a személyzet ruhái és a 6 LCD kijelzőn mutatott alkotások a SmART művészeti verseny során kerültek kiválasztásra.

Szabó Viktória, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: “Büszkék vagyunk, hogy ezt a rendkívül fontos tranzakciót tető alá hoztuk. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az új üzlet koncepció további vásárlókat vonz majd ide, bízunk az új koncepció sikerében és abban, hogy a Vodafone elégedett lesz a lokációval és a bolt sikerével.” Kelemen Tibor, a Vodafone expanziós vezetője hozzáfűzte: “Örülünk, hogy hosszú idő után megnyithattuk első belvárosi üzletünket. A Smart Store megnyitásával a Vodafone újat tud mutatni a vásárlóknak és ezzel remélhetőleg további vásárlókat vonz majd, mely véleményem szerint elengedhetetlen a magyar telekommunikációs és kereskedelmi piacon. Az új üzlet felkeresése nem csak a vásárlók számára tartogat élményeket, hanem az okos világgal megismerkedni kívánó látogatók számára is.”

A Fashion Street több mint 8 000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák Ferenc utcában, közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához, valamint a Vörösmarty térhez. A tervet, a magyar Immobilia Zrt. ingatlanfejlesztő dolgozta ki a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadóval közösen. A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi márkák is megtalálhatók, mint a Byblos, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, valamint a Benetton, a Sisley és a Lacoste. A Fashion Streeten a Vapiano, a Friday’s, a Picanter terasz és a Coffeeheaven vendéglátó egységek képviseltetik magukat.  A Cushman & Wakefield a Fashion Street kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Multi Plaza

Fehérvári út 89-95.

kiadó iroda153 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

50 - 80m²
2018. 05. 22.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső