A VODAFONE zászlóshajója a budapesti Fashion Streetre költözött

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó közreműködött a Vodafone- Smart Store 300 négyzetméteres bérleti szerződés tárgyalásában a fejlesztő Immobilia Zrt. képviseletében a Fashion Streeten, Budapest előkelő bevásárlóutcájában.

A Vodafone remek időpontban, novemberben nyitotta meg egyedi kialakítású zászlóshajó üzletét, melyben az ország legnagyobb és legexkluzívabb okostelefon és táblagép választékát kínálja. Az üzlet másik specialitása, hogy a vásárlóknak és látogatóknak lehetőségük nyílik, hogy képzett személyzet segítségével kipróbálják az összes rendelkezésre álló eszközt. Az Vodafone- Smart Store alapötlete a 21. századi mobil technológia, pl. az okostelefonok, a művészet, a divat és a design ötvözése. Az egyedülálló design az Archiplan Design Studio munkája, a személyzet ruhái és a 6 LCD kijelzőn mutatott alkotások a SmART művészeti verseny során kerültek kiválasztásra.

Szabó Viktória, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: “Büszkék vagyunk, hogy ezt a rendkívül fontos tranzakciót tető alá hoztuk. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az új üzlet koncepció további vásárlókat vonz majd ide, bízunk az új koncepció sikerében és abban, hogy a Vodafone elégedett lesz a lokációval és a bolt sikerével.” Kelemen Tibor, a Vodafone expanziós vezetője hozzáfűzte: “Örülünk, hogy hosszú idő után megnyithattuk első belvárosi üzletünket. A Smart Store megnyitásával a Vodafone újat tud mutatni a vásárlóknak és ezzel remélhetőleg további vásárlókat vonz majd, mely véleményem szerint elengedhetetlen a magyar telekommunikációs és kereskedelmi piacon. Az új üzlet felkeresése nem csak a vásárlók számára tartogat élményeket, hanem az okos világgal megismerkedni kívánó látogatók számára is.”

A Fashion Street több mint 8 000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák Ferenc utcában, közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához, valamint a Vörösmarty térhez. A tervet, a magyar Immobilia Zrt. ingatlanfejlesztő dolgozta ki a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadóval közösen. A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi márkák is megtalálhatók, mint a Byblos, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, valamint a Benetton, a Sisley és a Lacoste. A Fashion Streeten a Vapiano, a Friday’s, a Picanter terasz és a Coffeeheaven vendéglátó egységek képviseltetik magukat.  A Cushman & Wakefield a Fashion Street kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Szerémi Business Park

Kondorosi út 3

kiadó iroda200 m2
bérleti díj6.85 - 7 €/m²/hó+áfa

M9 Irodaház

Mázsa u. 9.

kiadó iroda223 m2
bérleti díj5 - 5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső