"A" kategóriás irodaházba költözik az European Roma Rights Centre

A European Roma Rights Centre (ERRC) a belvárosi Madách Irodaházba költözik. A tulajdonos képviseletében a nemzetközi ingatlantanácsadó, a DTZ járt el.

A European Roma Rights Centre (ERRC) a belvárosi Madách Irodaházba költözik. A tulajdonos képviseletében a nemzetközi ingatlantanácsadó, a DTZ járt el.

A szervezet hosszas és alapos keresés eredményeként választotta a kiváló lokációval rendelkező irodaházat, ahol hosszas tárgyalás sorozatot követően 450 m2 irodaterületre kötött bérleti szerződést.  Az irodák egy része a megújult Károly körútra néz, kilátással a Gellért-hegyre. A szervezet ezt megelőzően a budai, szintén panorámás Naphegy téri B kategóriás irodaházban bérelt irodát.

Az ERRC-t 1996-ban alapították, a nemzetközi és politikailag független jogvédő szervezet a romák problémáinak megoldásával foglalkozik.

„Örömünkre szolgál, hogy tanácsainkkal sikerült hozzájárulnunk a bérlő és az irodaház tulajdonos BIF NyRT közötti sikeres megegyezéshez. A hosszú keresési folyamat sikeres lezárásához a felek nagyfokú rugalmasságára valamint ügynökségünk közvetítői tapasztalataira egyaránt szükség volt.”– mondta Honi Dávid, a DTZ vezető ingatlan-tanácsadója.

Forrás: DTZ
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Páva Point irodaház

Páva u. 8.

kiadó iroda69 m2
bérleti díj10 - 10 €/m²/hó+áfa

ORION Irodák

Jászberényi út 29.

kiadó iroda600 m2
bérleti díj3 - 4 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső