A magyar médiabirodalom a Váci útra költözött

Az online és nyomtatott médiumokkal régiós szinten több országban jelen lévő, főként helyi napilapjairól (pl. Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország) továbbá ingyenes hetilapjairól (pl. Szuperinfo, vagy a Budapesti Piac) ismert Inform Média Kft. új irodáját ismét az Eston International közreműködésével találta meg.

Az Inform Média korábban szintén a XIII. kerületben bérelt irodát, amelyet annak idején az Eston csapata talált meg számára, így a már meglévő kölcsönös bizalomra építve a cég új iroda-igényeinek felmerülésekor újra az Eston iroda-bérbeadással foglalkozó tanácsadóihoz fordult.

Tekintve, hogy a cég központja Debrecenben található, az Eston tanácsadóinak mind a lokáció-, mind pedig a minőségi elvárásoknak megfelelő megoldást kellett rövid idő alatt találnia. A számos Váci úti lehetőség közül végül azért bizonyult a Madarász Irodapark a legoptimálisabb választásnak, mivel a kedvező ár/érték arány mellett, a rugalmas bérleti kondíciók előnyeit is élvezheti a bérlő. Fontos szempont volt továbbá, hogy a bérbeadó vállalta az irodaterület rövid időn belüli kialakítását, a bérlői igények maximális figyelembe vételével. A sikeres egyeztetési folyamat eredményeként az Inform Média 612 m2-es területre írt alá bérleti szerződést a Madarász Irodapark első ütemében.

Az Eston szakemberei azt tapasztalják, hogy a Váci úti régió irodapiaci szempontból semmit sem vesztett népszerűségéből. Kétségtelen, hogy széles és minőségi kínálatából ki-ki igényeinek, költség-elképzeléseinek és az elérhető szolgáltatásoknak megfelelően válogathat az egyik legkönnyebben és legkényelmesebben megközelíthető fővárosi főútvonal mentén. A régió népszerűségét irodapiaci adatok is alátámasztják, hiszen a teljes irodakínálatot tekintve (bériroda és saját tulajdonú irodaterületek egyaránt) itt található a legnagyobb iroda-állomány, ugyanakkor itt a legalacsonyabb a kihasználatlanság.

Forrás: Eston
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda24500 m2
bérleti díj13.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 11 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.9 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Officium Irodaház

Hűvösvölgyi út 19-25.

kiadó iroda4550 m2
bérleti díj11 - 14 €/m²/hó+áfa

Tabán Irodaház

Krisztina tér 1.

kiadó iroda1810 m2
bérleti díj10.5 - 12.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső