A megújuló Central Business Center új bérlőket üdvözöl

Bár az ingatlanpiacon a nyári időszak hagyományosan uborkaszezonnak számít, erre a tapasztalatra rácáfol a megújuló Central Business Center, amely két hónap alatt két új bérlővel gazdagodott. Az épület tulajdonosa az osztrák tőzsdén jegyzett IMMOFINANZ GROUP nagy hangsúlyt fektetve ingatlan-portfóliójának folyamatos fejlesztésére idén nyár folyamán kívül-belül teljesen felújítja az épületet.

Az irodaházban a közelmúltban írt alá bérleti szerződést a szabadalmaztatott technológiát alkalmazó elektromos cigarettát forgalmazó amerikai Green Smoke, illetve a Stokvis Tapes, amely több mint 22 termelő létesítményével világszerte független szalagspecialista az öntapadó ragasztószalagok területén.

A Central Business Center a főváros egyik legfrekventáltabb, rendkívül közkedvelt részén, Budán a II. kerületben, a Rózsadomb lábánál, a Csalogány utcát a Margit körúttal összekötő csendes utcában helyezkedik el. Az épület kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik.

Az irodaház földszintjén, a központi recepciós tér mellett, bemutatóterem kialakítására is alkalmas terület áll rendelkezésre, a nyolc felső szinten, átlagosan 1.220 m2-en reprezentatív irodaterület található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a budai hegyekre és a városra. Az irodaház 156 férőhelyes mélygarázzsal és egy kellemes belső kerttel is rendelkezik, így az erre nyíló étterem tavasztól őszig szabadtéri terasszal bővül.

A Central Business Center a nyár folyamán kívül-belül megújul: A földszinti közös terek, a két recepció és fogadótér már új, modern arculatot kapott, ezt követően a homlokzat és a belső kert is felújításra kerül; mindennek eredményeként az épület még inkább élhető és kellemes munkakörnyezetet biztosít régi és új bérlői számára egyaránt.

Forrás: DTZ
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Bp. I. ker. Zsolt utca 9.

I. ker. Zsolt utca 9.

kiadó iroda128 m2
bérleti díj10 - 12 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső