A megújuló Central Business Center új bérlőket üdvözöl

Bár az ingatlanpiacon a nyári időszak hagyományosan uborkaszezonnak számít, erre a tapasztalatra rácáfol a megújuló Central Business Center, amely két hónap alatt két új bérlővel gazdagodott. Az épület tulajdonosa az osztrák tőzsdén jegyzett IMMOFINANZ GROUP nagy hangsúlyt fektetve ingatlan-portfóliójának folyamatos fejlesztésére idén nyár folyamán kívül-belül teljesen felújítja az épületet.

Az irodaházban a közelmúltban írt alá bérleti szerződést a szabadalmaztatott technológiát alkalmazó elektromos cigarettát forgalmazó amerikai Green Smoke, illetve a Stokvis Tapes, amely több mint 22 termelő létesítményével világszerte független szalagspecialista az öntapadó ragasztószalagok területén.

A Central Business Center a főváros egyik legfrekventáltabb, rendkívül közkedvelt részén, Budán a II. kerületben, a Rózsadomb lábánál, a Csalogány utcát a Margit körúttal összekötő csendes utcában helyezkedik el. Az épület kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik.

Az irodaház földszintjén, a központi recepciós tér mellett, bemutatóterem kialakítására is alkalmas terület áll rendelkezésre, a nyolc felső szinten, átlagosan 1.220 m2-en reprezentatív irodaterület található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a budai hegyekre és a városra. Az irodaház 156 férőhelyes mélygarázzsal és egy kellemes belső kerttel is rendelkezik, így az erre nyíló étterem tavasztól őszig szabadtéri terasszal bővül.

A Central Business Center a nyár folyamán kívül-belül megújul: A földszinti közös terek, a két recepció és fogadótér már új, modern arculatot kapott, ezt követően a homlokzat és a belső kert is felújításra kerül; mindennek eredményeként az épület még inkább élhető és kellemes munkakörnyezetet biztosít régi és új bérlői számára egyaránt.

Forrás: DTZ
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 12.85 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

MOM Park Towers

Csörsz utca 45.

kiadó iroda565 m2
bérleti díj16.5 - 17 €/m²/hó+áfa

Buy-Way Bevásárlópark Dunakeszi

Dunakeszi, Nádas u. 8. (Auchan Tópart/M2)

kiadó iroda1083 m2
bérleti díj9 - 12 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

40 - 60m²
2018. 01. 16.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső