Appeninn – Újabb 400 milliós finanszírozás az Nhp keretében

5. 407 millió forintos, a növekedési hitelprogram (Nhp) forrásaira épülő hitel-megállapodást kötött az Appeninn Nyrt. a Kereskedelmi és Hitelbankkal. A hitelt a bank a mai napon folyósította a dinamikusan növekvő tőzsdei társaságnak, amellyel a cégcsoport újabb jelentős lépést tett svájci frank alapú hitelállományának csökkentése érdekében.

„Az ingatlan-portfóliónkhoz kapcsolódó finanszírozásunk kiegyensúlyozott átalakítása érdekében minden számba vehető megoldást megvizsgálunk, elsődleges szempont hogy ez a cég  eredményességét pozitív irányba tolja”- emelte ki Székely Gábor, az Appeninn Nyrt. vezérigazgatója. Az Nhp forrásaihoz a vállalkozások a normál hiteligénylés feltételeinek megfelelő módon juthatnak hozzá, a bankok a szokásos módon, belső szabályzatunknak megfelelően eljárva döntenek a hitelkérelmekről. „Az új hitelforrások az ingatlanszektor szereplői számára is kedvező lehetőséget jelentenek. Esetünkben előnyösebb, 1,7 százalékos kamatoz& aacute;s ú forrásra sikerült cserélni a korábbi projekthitelt, és a finanszírozási időtáv is újabb 10 éves periódusra hosszabbodott meg – emelte ki Székely Gábor a K&H bankkal kötött megállapodás kapcsán.

 

Az Appeninn, amely elsősorban a fővárosi B kategóriás irodapiacon épített ki jelentős pozíciókat, emellett a fővárosi és vidéki city-logisztika szegmensben van jelen, magas kihasználtság mellett működő ingatlanokkal. Az új hitelforrást a cég a főváros belterületén működő, közel 12 ezer négyzetméteres alapterületű, nettó 5000 négyzetméteres city-logisztikai ingatlanának, hatékonyabb hitelkondíciók melletti refinanszírozására vette igénybe. Az M3 autópálya közelében elhelyezkedő, teherforgalmi megközelítésre tökéletesen alkalmas budapesti ipari területen egy helyen működhet az irodai és a szállítmányozáshoz kapcsolódó in frastruk túra, amely a megfelelő lokáció miatt számos vállalkozás számára biztosítja jelenleg is  kedvező működési feltéteket.

 

„A finanszírozás terén is több lábon állunk, több banki partnerrel dolgozunk együtt, így az aktuális pillanatban legjobb kondíciókkal rendelkező finanszírozási ajánlatot tudjuk választani. A tőzsdei jelenlét, az átlátható működés pedig a banki partnerek számára is értéket jelent, amely a részvényesek felé a cégcsoport által elért kedvező kondíciók révén csapódik le”- mondta Székely Gábor, az Appeninn Nyrt. vezérigazgatója. „A szeptemberig meghosszabbított új hitel-lehetőség fontos szerepet játszhat a vállalkozások korábbi devizahiteleinek kiváltásában, elsősorban attól függően, hogy az eredeti hi telszerz ődések mikor köttettek, hiszen az a devizafinanszírozás árfolyama szempontjából meghatározó jelentőségű.”

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

R70 Office Complex

Rákóczi út 70-72.

kiadó iroda539 m2
bérleti díj11 - 13 €/m²/hó+áfa

Buy-Way Bevásárlópark Soroksár

Bevásárló u. 4.

kiadó iroda2400 m2
bérleti díj5 - 7 €/m²/hó+áfa

House of Business Roosevelt

Széchenyi István tér 7-8.

kiadó iroda600 m2
bérleti díj16 - 20 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

35 - 45m²
2018. 08. 15.
60 - 70m²
2018. 08. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső