Az IMMOFINANZ és a FUTUREAL befejezte a nagybányai Gold Plaza értékesítését és eladását

A FUTUREAL Csoport és az IMMOFINANZ Csoport befejezte a nagybányai Gold Plaza értékesítését és eladását, amely az első modern bevásárló- és szórakoztató központ Északnyugat-Romániában.

A Gold Plaza a FUTUREAL Csoport (Közép-Kelet-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő csoportja) és az IMMOFINANZ Csoport (Közép-Kelet-Európa és Délkelet-Európa egyik legnagyobb befektetője) közös fejlesztési projektje. A FUTUREAL fejlesztési partnerként, az IMMOFINANZ Csoport pedig mint társfejlesztő és az elkészült pláza értékesítője vett részt a projektben.

"A Gold Plaza Északnyugat-Románia első bevásárló- és szórakoztató központja. Közelebb fekvő alternatíva híján 1 órányi autóúton belül 1,2 millió embert szolgál ki. Nagyszerű építészeti megoldásaival és kialakításával, elérhetőségével és láthatóságával, valamint vonzó bérlői és termékkínálatával a Gold Plaza az északnyugati régió kiskereskedelmi központjává vált. Nagybányai sikerünk jó üzenetet közvetít egyrészt a város és a régió, másrészt egész Románia kiskereskedelme számára" - fogalmazott Eran Socher projektigazgató.

A Gold Plaza 30 000 négyzetméteres bérelhető területével múlt novemberben nyílt meg, és az első hétvégén majdnem 90%-os kihasználtságával és 160 000 fős látogatottságával nagyon sikeres startot tudhat magáénak. "Azóta is stabil látogatottsági és forgalmi mutatókkal rendelkezünk. Határozottan úgy gondoljuk, hogy a központ egyike az ország legjobbjainak a maga nemében" - közölte a központ vezetősége. A Gold Plaza állandó bérlői közé tartozik a Cora hipermarketlánc, a Cinema City a térség első modern multiplex mozijával, a C&A, a New Yorker, a Deichmann, a Takko, a Leonardo, a Waikiki, a Domo, az Altex, a House of Art, a San Francisco, a Fox, a Douglas, a Centrofarm, az Orsay, a Best of Bowling, a Kenvelo, a Jeans Club és még sok más kiemelt bérlő.

Az utóbbi években a Romániában tervezett 100-nál is több bevásárlóközpontból a Gold Plaza beletartozik abba a maroknyi csoportba, amely meg tudta alapozni és fenn tudta tartani a fejlesztésfinanszírozást, erős bérlői érdeklődést tudott kelteni, és be is tudta fejezni a kivitelezést. "Számunkra a Gold Plaza nem téglából és habarcsból készült, hanem partnerségből: az IMMOFINANZ Csoport és a FUTUREAL Csoport partneri kapcsolatából, továbbá a projekt részvényeseivel, az önkormányzattal és a nagybányai helyi vállalkozásokkal való szoros együttműködésből. Az MKB Bank elkötelezettsége, a projektben részt vevő vállalkozók megbízhatósága és bérlőink bizalma a siker elengedhetetlen tényezőinek bizonyultak a mai nehéz gazdasági viszonyok között" - mondta el Futó Gábor, a FUTUREAL Csoport alapító vezérigazgatója.

Forrás: Futureal
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

CityZen Irodaház

Váci út 37.

kiadó iroda2800 m2
bérleti díj13.5 - 14.5 €/m²/hó+áfa

Duna Invest Offices

Tompa Mihály utca 15.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 7.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső