Az Omnicom-csoport a Liget Centerben maradt

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata sikeresen közreműködött a New York-i székhelyű, globális reklám, marketing és kommunikációs vállalat, az Omnicom Csoport szerződéshosszabbításában illetve bővülésében a CBRE Global Investors tulajdonában álló Liget Center irodaházban.

Az Omnicom Csoport megújította 1,246 négyzetméterre szóló meglévő bérleti szerződését, valamint bérbe vett egy további 2,000 négyzetméter nagyságú A kategóriás irodaterületet. A döntés hátterében az Omnicom Csoport irodáinak központosítása állt, melynek során optimalizálni tudják üzleti hatékonyságukat. A szerződés tárgyalások mellett a C&W Projekt Menedzsment csapata adott tanácsot, illetve vezényelte le az irodák és azok technikai kialakítását.

 

Pados Gergely, Partner, a C&W budapesti irodájának irodabérbeadási vezetője elmondta: “Nagyon örülünk, hogy az Omnicom Csoport az épületben maradt és különösen, hogy további 2,000 négyzetméterre új szerződést kötött. Egy kimerítő tárgyalássorozat eredményeként, melynek során az Omnicom Group több más épületet is komolyan fontolóra vett világossá vált számukra, hogy a jelenlegi helyszínen kell megújítaniuk szerződésüket és további területet bérelni. Nagyon jelentős jel a piacon, hogy hét hónap után egy ilyen nagyvállalat új területet vett bérbe a Liget Centerben, mellyel az épület így közel áll a teljes telítettséghez, mely a magyar irodapiac jelenlegi nehéz helyzetében kiemelkedő eredmény.”

 

Csikós ÁdámFőmunkatárs, a C&W budapesti irodájának Projekt Menedzsment üzletágvezetője hozzátette: “Jól eső érzés, hogy egy ilyen jelentőségű ügyletben közreműködhettünk, és bár nagy kihívás egy műemlék épületben dolgozni, lassan elkészülünk a munkálatokkal és a bérlő igényei kielégítésre kerülnek. Az Omnicom Group új iroda dizájnja és elosztása sokkal hatékonyabb területet eredményez majd a következő évekre, ami ezen project elsődleges célja volt.”

 

A 7,116 négyzetméter alapterületű Liget Center, egy kiemelkedő minőségű irodaház Budapest belvárosában fekszik közel a főváros legnagyobb parkjához (Városliget) a Dózsa György úton, mely kitűnő megközelíthetőséget biztosít mind autóval, mind tömegközlekedéssel.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Madách Irodaház

Madách tér 3-4.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj6 - 7.5 €/m²/hó+áfa

Hegyvidék Bevásárlóközpont

Apor Vilmos tér 11-12.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj13 - 18 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső