Az Omnicom-csoport a Liget Centerben maradt

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata sikeresen közreműködött a New York-i székhelyű, globális reklám, marketing és kommunikációs vállalat, az Omnicom Csoport szerződéshosszabbításában illetve bővülésében a CBRE Global Investors tulajdonában álló Liget Center irodaházban.

Az Omnicom Csoport megújította 1,246 négyzetméterre szóló meglévő bérleti szerződését, valamint bérbe vett egy további 2,000 négyzetméter nagyságú A kategóriás irodaterületet. A döntés hátterében az Omnicom Csoport irodáinak központosítása állt, melynek során optimalizálni tudják üzleti hatékonyságukat. A szerződés tárgyalások mellett a C&W Projekt Menedzsment csapata adott tanácsot, illetve vezényelte le az irodák és azok technikai kialakítását.

 

Pados Gergely, Partner, a C&W budapesti irodájának irodabérbeadási vezetője elmondta: “Nagyon örülünk, hogy az Omnicom Csoport az épületben maradt és különösen, hogy további 2,000 négyzetméterre új szerződést kötött. Egy kimerítő tárgyalássorozat eredményeként, melynek során az Omnicom Group több más épületet is komolyan fontolóra vett világossá vált számukra, hogy a jelenlegi helyszínen kell megújítaniuk szerződésüket és további területet bérelni. Nagyon jelentős jel a piacon, hogy hét hónap után egy ilyen nagyvállalat új területet vett bérbe a Liget Centerben, mellyel az épület így közel áll a teljes telítettséghez, mely a magyar irodapiac jelenlegi nehéz helyzetében kiemelkedő eredmény.”

 

Csikós ÁdámFőmunkatárs, a C&W budapesti irodájának Projekt Menedzsment üzletágvezetője hozzátette: “Jól eső érzés, hogy egy ilyen jelentőségű ügyletben közreműködhettünk, és bár nagy kihívás egy műemlék épületben dolgozni, lassan elkészülünk a munkálatokkal és a bérlő igényei kielégítésre kerülnek. Az Omnicom Group új iroda dizájnja és elosztása sokkal hatékonyabb területet eredményez majd a következő évekre, ami ezen project elsődleges célja volt.”

 

A 7,116 négyzetméter alapterületű Liget Center, egy kiemelkedő minőségű irodaház Budapest belvárosában fekszik közel a főváros legnagyobb parkjához (Városliget) a Dózsa György úton, mely kitűnő megközelíthetőséget biztosít mind autóval, mind tömegközlekedéssel.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

M9 Irodaház

Mázsa u. 9.

kiadó iroda477 m2
bérleti díj4 - 5 €/m²/hó+áfa

Airport Office Center - Budaörs

Malomkő utca 7.

kiadó iroda606 m2
bérleti díj7 - 9 €/m²/hó+áfa

Szépvölgyi Business Park

Szépvölgyi út 35-37.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj11.5 - 12.5 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

35 - 45m²
2018. 08. 15.
60 - 70m²
2018. 08. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső