Az év egyik legnagyobb logisztikai bérleti szerződése

Az IMMOFINANZ Group szerződést írt alá a Törley Pezsgőpincészettel a Budapestről délre, Dunaharasztiban található DH Logistik raktárépület hosszú távú bérletéről. Az épületet így teljes mértékben a Törley fogja bérelni, és a 2013-as költözést követően 12 500 négyzetméternyi raktárhelyiséget, továbbá 760 négyzetméternyi iroda és kiszolgáló területet használ majd.

“Ez a közelmúltban létrejött bérleti szerződés ismételten bizonyítja magyarországi logisztikai portfóliónk sikerességét: a magyarországi logisztikai piac átlagos kihasználatlansági mutatója 21%, így kivételes esetnek számítanak az olyan, teljes egészében kiadott épületek, mint a tulajdonunkban lévő budapesti Pharma Park, vagy a Dunaharaszti Logisztikai Központ. Tisztában vagyunk azzal, hogy a logisztika többet jelent raktárépületeknél és tehergépjárműveknél, bérlőink pedig értékelik szakszerű és átfogó megközelítésünket” – mondta Eduard Zehetner, az IMMOFINANZ Group vezérigazgatója. “Örömünkre szolgál, hogy a Törley Pezsgőpincészet - egy szilárd alapokkal és háttérrel rendelkező, tekintélyes magyar vállalat - a Dunaharasztiban található raktárépületünket választotta, és a hosszú távú együttműködés mellett döntött” – tette hozzá Eduard Zehetner.

 

Az IMMOFINANZ Csoport magyarországi logisztikai portfóliója öt, összesen 64 millió euró értékű, 102 056 négyzetméternyi bérbe adható területtel rendelkező ingatlanból áll.

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

D2 Irodaház

Budapest, Tűzoltó utca 57.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj11 - 11 €/m²/hó+áfa

Arena Corner Irodaház

Hungária krt. 40-44.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj14 - 16 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső