Befejeződött az Unilever Váci úti székházának felújítása

A Cushman & Wakefield (C&W) nemzetközi ingatlantanácsadó és a DVM Group (DVM) tervezői és kivitelezési csapata átadta a világ egyik legnagyobb FMCG vállalataként számon tartott Unilever teljesen felújított és átépített 5,500 négyzetméteres 13. kerületi székházát.

A munkálatok során a kiemelkedő referenciákkal rendelkező és az Unileverrel már régóta kapcsolatban álló DVM Group az irodaterületek tervezéséért és kialakításáért, míg a C&W Projekt Management csapata a felújítási munkálatok lebonyolításáért volt felelős.

 A jelenlegi új irodakialakítás tervezésekor az Unilever megváltozott humánpolitikai stratégiája szolgált alapul. Az új egyterű iroda kialakításakor a szervezet rugalmasságának növelése volt a cél. A munkakörnyezet hatékonyságának növelése érdekében a közös területek beintegrálása volt a szempont, oly módon, hogy azok zavartalanul szolgáljáka nyílt irodát. Ilyenek például a kialakított pihenőrészek, valamint a gépek és nyomtatók elszeparálásával elért zajcsökkentés.

"Úgy gondoljuk, a budapesti Unilever székház átalakítása a DVM Group egy sikeres projektje, mely siker alapja, hogy a DVM Group és a C&W Project Management csapata az együttműködés elejétől kezdve maximálisan szem előtt tartotta a megrendelő kívánalmait és igényeit." – nyilatkozta Massányi Tibor  a DVM Group igazgatója. – „továbbá szem előtt tartottuk az anyagválasztásnál (pl. padlószőnyeg) a fenntarthatósági igényeket, melyet egy ilyen nagyvállalat mint a Unilever alapkövetelményként támasztott."

Csikós Ádám, a C&W Projekt Menedzsment üzletágának vezetője hozzáfűzte: "A felújítási munkálatokat egy rendkívül hosszú felkészülési folyamat előzte meg, amely lehetővé tette számunkra, hogy a tényleges munkálatokat kevesebb, mint 4 hónap alatt lebonyolítsuk a teljes 5,500 négyzetméteren, miközben az Unilever munkatársai továbbra is zavartalanul végezhették napi feladataikat. A DVM Group szakembereinek felkészültsége és az Unilever munkatársainak türelme elengedhetetlen volt a professzionális munkavégzéshez. A felújítással egy világszinten példaértékű irodateret sikerült létrehoznunk, mely hosszú távon kiszolgálja majd az Unilever irodaigényét."     unilever (46 of 80).jpg

A project management kivitelezésén kívül a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó
képviselte az Unilever vállalatot a Váci úti székházban meghosszabbított bérleti
szerződésük megújításakor.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

Nivelco Trade Center

Dugonics u. 11.

kiadó iroda761 m2
bérleti díj6.5 - 9 €/m²/hó+áfa

Multi Plaza

Fehérvári út 89-95.

kiadó iroda153 m2
bérleti díj10 - 13 €/m²/hó+áfa

Krisztina Palace

Nagyenyed u. 8-14.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj12.75 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

35 - 45m²
2018. 08. 15.
60 - 70m²
2018. 08. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső