Brazília nagykövetsége a Bank Centerbe költözik

A Brazil Szövetségi Köztársaság nagykövetsége a Bank Centerbe költözött. A hosszú távú megállapodás értelmében a prémium irodaház a napokban adta át az új bérlő igénye szerint felújított több mint ötszáz négyzetméternyi irodaterületet.

A jelenleg 84 százalékos bérlői telítettséggel büszkélkedő Bank Center az év első kilenc hónapjában több mint 2 200 négyzetméterre kötött új bérlői szerződést, amely 20 százalékát teszi ki a teljes belvárosi üzleti övezetben lezajlott hasonló tranzakcióknak.

 

A brazil diplomáciai képviselet új helyszínének kiválasztásában a Bank Center elhelyezkedése, presztízse és az elérhető szolgáltatások széles köre játszotta a legnagyobb szerepet. Az épületben ezzel az Ír Köztársaság és a Koszovói Köztársaság nagykövetségei mellett újabb diplomáciai képviselet nyitja meg kapuit, emellett már korábban több nemzetközi pénzügyi szervezet (IMF, EBRD) is a Bank Center mellett döntött.

 

A Bank Center kiemelkedő bérlői akvizícióval büszkélkedhet az idei év eddig eltelt időszakában. 2012 első kilenc hónapjában több mint 2 200 négyzetméternyi irodaterületre kötött új bérlői szerződést, közülük a jelenleg bejelentett nagykövetségi tranzakció mellett a Ferrari Budapest bemutatótermének nyári megnyitása volt a legnagyobb méretű tranzakció. Szintén 2 200 négyzetméternyi területet érintett eddig ki a meglévő területek bővítése, illetve a korábbi, idén lejáró bérleti szerződések meghosszabbítása. A folyamatosan aktív bérlői kereslet eredményeképpen a Bank Center telítettsége 84 százalékra emelkedett, ami a jelenlegi gazdasági klímát és a kihasználatlan belvárosi irodaállományt tekintve figyelemre méltó eredmény.

 

„A Bank Center az idei év eddigi időszakában kiemelkedő bérlői célpontnak bizonyult a belvárosi üzleti negyedben: az itt aláírt új irodabérleti szerződések 20 százalékát nálunk kötötték meg– mondta Rézsó István, a Bank Center üzemeltetési menedzsere. – Az év hátralévő része szintén aktív időszaknak ígérkezik: a legjobb irodáink közül újítunk most fel néhányat, amelyek reményeink szerint a következő hónapokban találnak új bérlőkre.”

 

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

D2 Irodaház

Budapest, Tűzoltó utca 57.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj11 - 11 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Haller Gardens

Soroksári út 30-34

kiadó iroda417 m2
bérleti díj14 - 14 €/m²/hó+áfa

Krisztina Palace

Nagyenyed u. 8-14.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj12.75 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

8 - 12m²
2018. 07. 11.
15 - 20m²
2018. 07. 03.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső