CBRE- diadal a Fortune és a Lipsey listáján

2013-ben ismét – a harmadik egymást követő évben – a CBRE bizonyult a legjobb kereskedelmi ingatlanszolgáltató vállalatnak a Fortune legmegbecsültebb cégeinek listáján. A Lipsey Company pedig a 12. alkalommal választotta a legjobb kereskedelmi ingatlan-márkának a CBRE-t.

A Fortune legmegbecsültebb cégeinek listája az egyik legfontosabb fokmérője a cégek elismertségének. A CBRE különösen jól teljesített a szolgáltatások minősége, az innováció, a globális versenyképesség és a társadalmi felelősségvállalás területén az ingatlanszektor vállalatai között. A Fortune idén 30 ország 687 vállalatát vizsgálta, és minden iparágból a cégek fele jutott be a legmegbecsültebb vállalatok listájára.

 

A Lipsey kutatása a kereskedelmi ingatlanszolgáltatókat rangsorolta iparági szakértők bevonásával. A 2013-as kutatásban több mint 100 ezer amerikai és nemzetközi szakértő vett részt, köztük ingatlan-tulajdonosok, befektetők, bérbeadók, bérlők, ügynökök és ingatlan-üzemeltetők. A kereskedelmi ingatlanpiacon működő, képzésre és szakértői fejlesztésre specializálódott Lipsey felmérésében a CBRE eddig minden évben az első helyen végzett.

 

 

„A CBRE pozíciója a Fortune és a Lipsey listáján évről-évre azt a bizalmat tükrözi, amit ügyfeleink tanúsítanak cégünk iránt szolgáltatásainkért és innovatív megoldásainkért.” – nyilatkozta az elismerések kapcsán Robert Sulentic, a CBRE elnök-vezérigazgatója.

Forrás: CBRE
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Arcadia Irodaház

Lorántffy Zs. u. 15/B

kiadó iroda108 m2
bérleti díj8.5 - 8.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső