CIB Group exkluzív megbízást adott a Cushman & Wakefieldnek

A CIB Group exkluzív megbízást adott a Cushman & Wakefield Global Hospitality üzletágának, Hévíz egyetlen öt csillagos resort hoteljének értékesítésére. A hotel Nyugat-Magyarországon, hazánk második legnagyobb termál vizes tavának (hévízi tó), valamint Európa legnagyobb édesvízi tavának (Balaton) közelében található rövid autóútra Budapesttől.

“A Lotus Therme Hotel kiemelkedő befektetési lehetőség, mellyel egy jó hírű, bejáratott, kiemelkedő lokációval rendelkező szállodához juthatunk. Hévíz több, mint egy évszázada jelentős gyógyfürdő, melynek vize orvosi kezelések során is használt. A hotel elhelyezkedése több szempontból is kitűnő, hiszen olyan jelentős európai városok felé vezető utak kereszteződésében fekszik, mint Budapest, Bécs, Graz és Bratislava” – mondta Frédéric Le Fichoux, a Cushman & Wakefield CEE régiójának Hospitality üzletágvezetője.

 

A jó megközelíthetőség lehetővé teszi a nemzetközi vendégek számára is a hotel elérését. A minőségi szolgáltatások, melyek közé tartoznak a termál medencék, a golfpályák és a teniszpályák, kellemesebbé teszik a hosszú távú tartózkodást, mely többletbevételt jelent. Nem utolsó sorban, annak köszönhetően, hogy a CEE régió szálloda befektetési piaca fellendülni látszik, várhatóan Magyarország és Hévíz turista látogatottsága is jelentősen megnüvekszik majd” – fűzte hozzá Frédéric Le Fichoux.

 

A Lotus Therme Hotel 232 vendégszobával, 2 konferenciateremmel, étteremmel, 2 bárral, konditeremmel, 6 medencével (egy gyógyvizes, egy Jacuzzi), 6 lyukas golfpályával, 4 teniszpályával és hozzávetőlegesen 200 parkolóhellyel rendelkezik. A komplexum sétatávolságra fekszik a világhírű hévízi termál tótól, ahova Európa összes országából és Oroszországból is érkeznek vendégek, hogy annak gyógyvizében kúrálják magukat. A Hotel mind autóval, mind repülővel (10 km) és vasúttal (8 km) is könnyen megközelíthető.

A Cushman & Wakefield munkatársai személyesen mutatják be az ingatlant a potenciális befektetőknek, letárgyalják az ajánlatokat és a lehető legkedvezőbb feltételeket érik el az ügyfélnek. Felügyelik továbbá az átvilágítási procedúrát és segítik az ügyvédek munkáját is.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

DobosHáz

Tűzoltó utca 59.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj6.5 - 7 €/m²/hó+áfa

Buy-Way Bevásárlópark Soroksár

Bevásárló u. 4.

kiadó iroda2400 m2
bérleti díj5 - 7 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

8 - 12m²
2018. 07. 11.
15 - 20m²
2018. 07. 03.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső