Díjat nyert a TriGranit bevásárlóközpontja

A Bevásárlóközpontok Nemzetközi Szövetsége (ICSC - International Council of Shopping Centers) Európai Marketingdíjának átadóünnepségét a szervezet budapesti konferenciáján tartották.

A Solal Silver Award a marketingszakma kiemelkedő elismerése, amelyet idén a TriGranit Management Zrt. által a megnyitás óta üzemeltetett krakkói Bonarka City Center 2011-es imázskampánya érdemelte ki.

Ez a díj a kiskereskedelmi marketing legjobb programjait és kampányait ismeri el. A kiemelkedő, a marketingszakmában mintaként elfogadott kampányok elismeréseként átadott Solal Silver Award mérceként, iránymutatásként szolgál a szakma valamennyi szervezetének és képviselőjének.

Philip Evans, a TGM vezérigazgatója hangsúlyozta: “Igazán büszke vagyok a Bonarka City Center tehetséges menedzsmentjére, akik Európa egyik legmagasabb színvonalú marketingkampányát alkották meg. A kitűnően tervezett és kivitelezett program azt bizonyítja, hogy egy innovatív és elkötelezett szakmai csapat kiemelkedő teljesítményre képes.”

A TriGranit Management Zrt. egy létesítménygazdálkodással és vagyonkezeléssel foglalkozó, szervesen növekvő, kelet-közép-európai vállalat, amely a piaci igények kielégítésére 1994-ben jött létre. A cég által üzemeltetett kereskedelmi, irodai, kulturális, oktatási és szabadidős intézmények 1500 bérlője, a mintegy 60 millió látogató a régió egyik legmeghatározóbb ingatlanüzemeltetőjévé tette a vállalatot. Széleskörű szolgáltatásaival, kreatív és fejlesztésalapú szemlélettel arra törekszik, hogy egyidejűleg valamennyi ügyfelének - látogatók, bérlők és tulajdonosok - kívánságát kielégítse.

Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda24500 m2
bérleti díj13.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 11 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Litliner Irodaház

Fóti út 56.

kiadó iroda900 m2
bérleti díj4 - 7 €/m²/hó+áfa

Lehel utcai iroda

Lehel u. 14.

kiadó iroda60 m2
bérleti díj10 - 12 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső