Fortune 500 cég és új szolgáltatások az Eiffel Palace-ban

Az exkluzív belvárosi irodaház új bérlőket köszönt mind az iroda- mind a kereskedelmi szolgáltató szektorból. 2014 negyedik negyedévétől tovább bővül a nívós bérlők köre, és szélesedik az épület szolgáltatásainak skálája.

Eiffel PalaceAz V. kerületi prémium ingatlan közel 400 négyzetméterén egy Fortune 500 cég magyarországi központja létesül. A vezető világcég döntésének hátterében álló okokról Kerekes István, a Horizon Development bérbeadási igazgatója elmondta, hogy „az épület ideális belvárosi lokációja, kimagasló és nemzetközileg is elismert műszaki színvonala és környezettudatos megoldásai, valamint a XIX. századi és modern építészeti elemek harmonikus találkozása mind-mind hozzájárultak a sikeres megállapodáshoz.”

 

A földszinten a St. Andrea Gasztro- és Borbár közel 300 négyzetméteren kínál majd felejthetetlen kulináris élményt. A hangulatosan kialakított tér, valamint az egri borvidék különleges és exkluzív borainak széles választéka tökéletes helyszínné teszi a bárt borkóstolásokhoz, üzleti rendezvényekhez. Dr. Lőrincz György, a St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet borásza, hisz abban, hogy az Eiffel Palace és a St. Andrea márkák tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen értékrendjük közös. Mára mindkét név egyet jelent a presztízzsel, a kiváló minőséggel, a múlt tiszteletével, és a jelen örömteli ünnepével.

 

A napközben megújulásra vágyó közönséget száztíz négyzetméteren várják majd az Eiffel Szépségközpont szolgáltatásai: fodrászat, borbélyszolgáltatás, kozmetika és manikűr-pedikűr. Gödöny István mesterfodrász véleménye szerint a modern szépségközpont kiváló minőségű szolgáltatásai mellett az irodaház, a városközpont és a közlekedési lehetőségek közelsége is vonzerőt jelent majd a vendégek számára.

 

A szépségápolásra további lehetőségek is nyílnak majd az épületben. Százhúsz négyzetméteren nyitja meg első magyarországi stúdióját a Wax in the City nemzetközi lánc, amely már sikeresen üzemel és a vendégek körében hatalmas népszerűségnek örvend Németországban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Svájcban és Ausztriában. Christine Margreiter, a Wax in the City alapítója, és Kotulyák Anita magyarországi franchise partner a sikeres prémiumszolgáltatást és termékpalettát az Eiffel Palace irodaházban kívánja megismertetni a magyar közönséggel.

Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda24500 m2
bérleti díj13.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 11 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Kocka Irodaház

Színesfém u. 4-10.

kiadó iroda406 m2
bérleti díj3.5 - 4 €/m²/hó+áfa

Krisztina Palace

Nagyenyed u. 8-14.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj12.75 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső