Fűtéskorszerűsítés az Új Széchenyi Terv keretében

2012. augusztus 27-től pályázati lehetőséget hirdet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fűtési rendszerek korszerűsítésére, amelynek keretében a kémények felújítására is lehet pályázni. Érdemes a legmodernebb rendszereket választani – mint például a Leier MULTIKERAM, MULTIKERAM LAS vagy TURBO kéményeit. Az Új Széchenyi Terv pályázati konstrukciójának célja, hogy a támogatással hozzájáruljon a lakóépületek energiahatékonyságának javításához, valamint elősegítse a szénmonoxid-kibocsátás további csökkentését.

Manapság különösen fontos, hogy a legkorszerűbb fűtési- és kéményrendszerrel rendelkezzen lakásunk, hiszen ezekkel jelentős - 20-30%-os - járulékos szigeteléssel, nyílászáró cserével együtt akár 70 %-os fűtési költség megtakarítást érhetünk el, mely ma a háztartások kiadásainak egyik legjelentősebb tétele. Ebben segít az Új Széchenyi Terv keretében nemrég meghirdetett program, amely a vissza nem térítendő, utófinanszírozású támogatás kondenzációs kazántechnológiát és megújuló energiát hasznosító fűtési rendszerek beszerzésére fordítható.

A pályázat keretein belül a fűtőkészülékek cseréje mellett, az azokhoz alkalmas új kémények beépítésére is lehet pályázni, ezért érdemes a legmodernebb technológiát választani – a Leier MULTIKERAM és MULTIKERAM LAS kéményrendszerei ezt nyújtják a vásárlóknak. A Leier legújabb MULTIKERAM kéményrendszerei olyan nagyfokú tervezői, kivitelezői szabadságot adnak, amely biztosítja, hogy ugyanazon kéményrendszer képes legyen kiszolgálni zárt égésterű gáz-, olaj-, vagy szilárd tüzelőanyaggal működő fűtőkészülékeket.

„A Leier üdvözli, hogy a kiírt pályázaton szerepet kapott a kémények felújítása és korszerűsítése is, hiszen ezek az építmények alapvető fontosságúak a biztonságos és modern otthonok megteremtésében. Az általunk forgalmazott kémények pedig nem csak korszerűek, hanem hosszú távon biztonságot nyújtanak használóinak.” – mondta el véleményét a pályázattal kapcsolatban Weimann Márk, a Leier igazgatója, majd hozzátette: a legújabb MULTIKERAM kéményrendszerek tervezésekor fejlesztőink éppen a tudatos energiahasznosítást tartották kiemelten szem előtt. Új rendszereink szervesen illeszkednek úgy a hatékony gáz – kondenzációs technológia – mint a megújuló energiát hasznosító (mint pellet-, ill. faelgázosító) készülékek alkalmazásának gyors elterjedéséhez, ill. az azok nyújtotta magas műszaki színvonalnak való megfeleléshez.

A Leier kéményrendszerekben alkalmazott magas minőségi színvonalat képviselő kerámiacsövek garantáltan képesek több évtizedig is ellenállni a kémény üzemelése során keletkező, előforduló káros folyamatoknak. Ezt a megbízhatóságot a Leier által biztosított 33 év garancia is bizonyítja. Minden Leier kéményrendszer képes a szabadból biztosítani az égéshez szükséges friss levegőt a fűtőkészülék számára, mely ma már úgy elvárás felhasználói – mint szabályzói oldalról.

Az új Széchenyi Terv „Fűtéskorszerűsítési Program” pályázati felhívása, a pályázati útmutató és a további kapcsolódó információk 2015. július 25-től érhetőek el a www.kormany.hu oldalon, valamint az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. honlapján (www.emi.hu/futeskorszerusites).

További információt a Leier kéményrendszereiről és a többi termékről a www.leier.hu oldalon talál.

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Focus Point Irodaház

Dohány utca 12-14.

kiadó iroda233 m2
bérleti díj10.9 - 10.9 €/m²/hó+áfa

Complex Ház

Prielle Kornélia u. 21-35.

kiadó iroda418 m2
bérleti díj8.2 - 0 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső