Három bérleti hosszabbítás a budapesti Átrium Parkban

Az IMMOFINANZ Group a közelmúltban három bérleti szerződést hosszabbított meg az Átrium Parkban, budapesti irodaházainak egyik zászlóshajójában. Három nagyobb bérlő döntött - részben a bérelt terület megnövelésével - bérleti jogviszonya meghosszabbítása mellett, és hozzávetőleg 18.000 m2-en 2017 közepéig illetve végéig az Átrium Parkban maradnak.

"Az asset management teljes integrációja megfelelő lépés volt: még közelebb kerültünk bérlőinkhez, jobban meg tudunk felelni egyéni igényeiknek. Bérlőink nagyra értékelik ezt a továbbfejlesztett szolgáltatást, és ez erősíti bizalmukat is. A Magyarországon jelenleg tapasztalható nehéz piaci helyzetben ez a három hosszabbítás is bizonyítja, hogy helyesen döntöttünk" jelentette ki Eduard Zehetner, az IMMOFINANZ Group vezérigazgatója.

 

Az Átrium Park Budapest belvárosától öt percre, a 13. kerületben, a Váci úton, az Árpád-híd közelében található. Az irodaházat magas szintű funkcionalitás jellemzi, több mint 38.000 m2-en kínál modern, kellemes munkahelyi légkört. A bérlői igényeket szolgálja ki a hatékony helyi infrastruktúra: üzletek, egy étterem és egy kávézó találhatók a földszinten. A kert a belső udvarban szökőkútjával, árkádjaival és sétányaival zöld pihenőteret alkot a város szívében. További kényelmet jelent a bérlők számára a mélygarázs tágas parkolója.

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Bajcsy Irodaház - Miskolc

Bajcsy-Zsilinszky u.17.

kiadó iroda85 m2
bérleti díj1 - 1 €/m²/hó+áfa

REGUS - President Centre

Kálmán Imre u. 1.

kiadó iroda900 m2
bérleti díj15 - 19 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső