Három új kkv-t támogat a DBH Investment

Az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogram (JEREMIE) pályázatán nyertes DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. kiválasztotta első befektetési partnereit.

A DBH cégcsoport kockázati tőke üzletága 3 iparágban talált befektetési célpontokat. Az első, innovatív ipari automatizálási rendszerek fejlesztésére és gyártására létrehozott vállalkozásba 315 millió forintot fektet az Alap.  A második, biotechnológiai vállalkozás 340 milliós invesztíciót kap, az orvostechnikai eszköz és berendezésgyártása létrehozott harmadik cég pedig 200 millió forintos tőkeinjekcióban részesül. A következő hónapokban további befektetésekben gondolkodunk, a DBH Investment jellemzően innovatív, technológia-intenzív iparágakban kíván a későbbiekben is invesztálni ill. olyan vállalkozásokba, amelyek globális terjeszkedésben is érdekeltek. A mostani 3 befektetés egyike is már a működés elejétől 3 kontinensen kíván megjelenni termékeivel– nyilatkozta dr. Erdei Sándor a DBH Investment Zrt. igazgatóságának elnöke.
 

Az üzleti és befektetési szolgáltatások piacán egyedi üzleti modelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), valamint az erre épülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, üzleti adminisztráció és projektmenedzsment területeken), harmadrészt pedig kockázati tőkét biztosít a főként hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozásoknak. A cégcsoport 2008 őszén az európai pénzügyi-, befektetési piacon szerzett tapasztalatok után hozta létre a DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot. A DBH Group rotterdami, budapesti, debreceni, miskolci valamint kassai és bukaresti irodájának szoros együttműködése révén számos befektetést hajtott végre az országban és régiónkban.

 

Forrás: DBH Group
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

TerraCorner

Puskás Tivadar út 8-10.

kiadó iroda3608 m2
bérleti díj7 - 8 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

50 - 80m²
2018. 05. 22.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső