Immofinanz Group bérbeadói sikere

Az IMMOFINANZ Group új nagybérlőt mondhat a magáénak a magyar retail piacon, a H&M-mel két hosszú távú bérleti szerződést írt alá. A nemzetközi divathálózat hamarosan mintegy 3 000 m2 hasznos területű üzletet nyit két magyar STOP.SHOP retail parkban. A kétszintes H&M üzletek nyitását Óbudán (1 650 m2) és Érden (1 419 m2) erre a hónapra tervezik. A magyarországi STOP.SHOP. portfolióban 2014 őszéig további H&M üzletek nyílnak majd.

"A kihívásokkal teli magyarországi piaci körülmények ellenére sikeresek voltunk az új bérbeadások terén - ez mind a STOP.SHOP. retail koncepció és szakképzett asset managementünk mellett szól", hangsúlyozza Eduard Zehetner, az IMMOFINANZ Group vezérigazgatója. "A nemzetközi kiskereskedelmi láncok számíthatnak a hozzáértésünkre, megbízhatóságunkra, valamint az IMMOFINANZ Group kiterjedt hálózatára. A STOP.SHOP.-ok sikere a közép-kelet-európai régióban tíz évre tekint vissza. Jelenlegi célunk a márka további erősítése: múlt ősszel vezettük be Ausztriában, most pedig további terjeszkedésre készülünk Lengyelországban."

 

14 000 bérbe adott négyzetméter a 2012/13-es üzleti évben


A fent említett bérbeadások mellett az IMMOFINANZ Group 14 000 m2 retail területet adott bérbe ebben az üzleti évben Magyarországon. A bérlők között egyaránt vannak magyar cégek és olyan neves nemzetközi vállalatok, mint a Deichmann, a DM és a Fressnapf. Figyelembe véve a két közelgő nyitást is, a magyarországi kiskereskedelmi portfólió bérbeadottsági mutatója eléri a 89%-ot.

 

A STOP.SHOP. koncepció


A STOP.SHOP. retail koncepciót 2002-ben fejlesztették ki, és Közép-Európában azóta sikert sikerre halmoz. Meggyőző a bevásárló parkok egységes minőségi színvonala, praktikussága és magas felismerési értéke. Üzemeltetőként az IMMOFINANZ Group folyamatosan a nagy, ismert szupermarketek közelében elhelyezkedő STOP.SHOP.-ok fejlesztésén és tökéletesítésén dolgozik. A helyszínek kiválasztásában szerepet játszik az olyan lakossági központok közelsége, melyek vonzáskörzetéhez 30 000 - 150 000 ember tartozik. Ez biztosítja a bérlők számára a magas, állandó látogatói gyakoriságot. A kiskereskedelmi üzletek vonzó és széles választékával a STOP.SHOP. hatékony és kielégítő vásárlói élményt kínál a vevőinek.

 

12 STOP.SHOP. Magyarországon, 43 Közép-Európában


Magyarországon az IMMOFINANZ Groupot jelenleg 12 STOP.SHOP. bevásárlópark képviseli 114 000 m2 bérelhető területen. A portfolióban öt közép-kelet-európai országban 31 bevásárlópark található: kilenc a Cseh Köztársaságban, tíz Szlovákiában, egy Lengyelországban, kettő Szlovéniában, és 2012 októbere óta kilenc Ausztriában. További bővülés várható a következő években, elsősorban a lengyel piacon.


Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Mark Center

Teréz krt. 46.

kiadó iroda302 m2
bérleti díj8 - 11 €/m²/hó+áfa

Tower Offices Westend

Váci út 22-24.

kiadó iroda250 m2
bérleti díj16 - 20 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső