Ingatlanvagyon-kezelési üzletágat indított a CBRE

A CBRE Magyarország tovább bővíti szolgáltatásai körét az ingatlanvagyon-kezelési üzletág (Asset Services) beindításával. A több, mint 30 főt foglalkoztató részleg vezetésével a cég Kákosy Zsoltot bízta meg.

Kákosy ZsoltKákosy Zsolt 17 évnyi ingatlanszakmai tapasztalattal érkezett a CBRE-hez. Helyi és nemzetközi vállalatoknál, az ingatlanpiac számos szektorában tevékenykedett; a befektetés, fejlesztés, valamint vagyon- és ingatlangazdálkodás területén egyaránt dolgozott. Hét évig volt az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS) magyarországi elnökségi tagja. Legutóbbi pozíciójában a Raiffeisen Bankcsoportnál a visszavett banki ingatlanok menedzselésével foglalkozó cég társügyvezetője volt 3,5 évig. A CBRE ingatlanvagyon-kezelési részlegének vezetőjeként csapatával többek közt a bérbeadási és marketingfeladatokat, center menedzsmentet, pénzügyi és létesítménygazdálkodási feladatokat felügyeli.

 

A részleg munkatársainak létszáma a közelmúltban jelentősen megnőtt, és jelenleg 150.000 négyzetméternyi kereskedelmi ingatlant menedzsel, amelyek között van két jelentős fővárosi bevásárlóközpont és négy irodaház, továbbá néhány vidéki kiskereskedelmi egység.

Forrás: CBRE
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

BC 209

Budafoki út 209.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső