Ipari és irodai ingatlan cserélt gazdát Törökbálinton

A CBRE ma bejelentette, hogy egy 6,200 négyzetméteres ipari és irodai ingatlan cserélt gazdát Törökbálinton, Budapest nyugati alpiacán. Az ingatlan kitűnően látható és könnyen megközelíthető az M1-es autópályáról. Az épület a tulajdonos elköltözése után került a piacra.

Az értékesített ingatlan Budapest „arany-háromszögében” található, amely stratégiai lokációnak minősül a főváros nyugati határán, hasonlóan a keleti oldalon fekvő nemzetközi repülőtérhez. Az új tulajdonos tervei szerint az ingatlan szállítmányozási központ lesz, különböző szállítmányozási cégek, és főleg a logisztikai szektorban működő vállalatok elosztó-központjaként működik.

 

 „Az épület eladása a jelen piaci helyzet tipikus tranzakciója. Ma a befektetési piac ezen hagyományos szegmensében alig van aktivitás, a bevétel-termelő eszközökre van kereslet. Mindazonáltal egyre több lehetőséget látunk olyan bérleti és befektetési ügyletekre, ahol az épületek átalakítása és más módon való használata lehetséges. Ez a vegyes használatú épület is pont ilyen ingatlan.” – nyilatkozta Tim O’Sullivan, a CBRE tőkepiacokért felelős vezetője.

 

„Az „A” kategóriás irodákat és raktárakat nagyon versenyképes árakon kínáljuk. Az ingatlan november első hetében nyit, miután a szükséges felújításokat elvégeztük, egy jelentős angol logisztikai vállalat be is költözik. Stratégiánk, hogy hasonló épületek megvásárlásával és „újrafelfedezésével” sikeres befektetéseket hajtsunk végre. Örömmel dolgoztunk együtt a CBRE-vel, melynek csapata tökéletesen tisztában volt a mai magyarországi ingatlanpiac kihívásaival.” – tette hozzá Bárány Kristóf, a Meyer & Levinson Investment ügyvezető igazgatója.

Forrás: CBRE
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Terrapark D tömb

Liget utca 3/2.

kiadó iroda5196 m2
bérleti díj6 - 7 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső