Ipari és irodai ingatlan cserélt gazdát Törökbálinton

A CBRE ma bejelentette, hogy egy 6,200 négyzetméteres ipari és irodai ingatlan cserélt gazdát Törökbálinton, Budapest nyugati alpiacán. Az ingatlan kitűnően látható és könnyen megközelíthető az M1-es autópályáról. Az épület a tulajdonos elköltözése után került a piacra.

Az értékesített ingatlan Budapest „arany-háromszögében” található, amely stratégiai lokációnak minősül a főváros nyugati határán, hasonlóan a keleti oldalon fekvő nemzetközi repülőtérhez. Az új tulajdonos tervei szerint az ingatlan szállítmányozási központ lesz, különböző szállítmányozási cégek, és főleg a logisztikai szektorban működő vállalatok elosztó-központjaként működik.

 

 „Az épület eladása a jelen piaci helyzet tipikus tranzakciója. Ma a befektetési piac ezen hagyományos szegmensében alig van aktivitás, a bevétel-termelő eszközökre van kereslet. Mindazonáltal egyre több lehetőséget látunk olyan bérleti és befektetési ügyletekre, ahol az épületek átalakítása és más módon való használata lehetséges. Ez a vegyes használatú épület is pont ilyen ingatlan.” – nyilatkozta Tim O’Sullivan, a CBRE tőkepiacokért felelős vezetője.

 

„Az „A” kategóriás irodákat és raktárakat nagyon versenyképes árakon kínáljuk. Az ingatlan november első hetében nyit, miután a szükséges felújításokat elvégeztük, egy jelentős angol logisztikai vállalat be is költözik. Stratégiánk, hogy hasonló épületek megvásárlásával és „újrafelfedezésével” sikeres befektetéseket hajtsunk végre. Örömmel dolgoztunk együtt a CBRE-vel, melynek csapata tökéletesen tisztában volt a mai magyarországi ingatlanpiac kihívásaival.” – tette hozzá Bárány Kristóf, a Meyer & Levinson Investment ügyvezető igazgatója.

Forrás: CBRE
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Haller Gardens

Soroksári út 30-34

kiadó iroda417 m2
bérleti díj14 - 14 €/m²/hó+áfa

Impozáns műemlék épületben lévő irodaház kiadó a Szabadság tér mellett!

Nagysándor utca 6.

kiadó iroda1000 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

8 - 12m²
2018. 07. 11.
15 - 20m²
2018. 07. 03.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső