Két nemzetközi vállalat bővíti területét az Aréna Cornerben

Egy információs technológiával és tanácsadással foglalkozó vezető multinacionális cég, valamint egy nemzetközi bank ügyfélszolgálati központja is növelte irodaterületét az Aréna Corner Irodaházban. A két bérlő összesen 2350 négyzetméterrel nagyobb területen folytatja tevékenységét a jövőben. Egyikük az első azon vállalatok közül a régióban, amely megszerezte a LEED Platinum minősítést az Aréna Cornerben található irodaterületére.

Nagy örömünkre szolgál, hogy két olyan kulcsfontosságú nemzetközi bérlőnk is bővíti irodaterületét az Aréna Cornerben, akik magas színvonalú szolgáltatásokat igényelnek. Célunk továbbra is az, hogy kiváló minőségű irodai megoldásokat kínáljunk, és tovább növeljük irodaházaink kihasználtáságát az Orco valamennyi budapesti ingatlanjában. Bízunk benne, hogy bérlőink hasonló módon elégedettek lesznek a V188, a a Párizsi Nagyáruházunk, valamint a Szervita Téri rodaházunk által nyújtott szolgáltatásokkal – nyilatkozta Vojnár Zinaida lízing és marketing menedzser.

 

  Az „A” kategóriájú, nyolcemeletes épületegyüttesben összesen 24 ezer található, a három összekapcsolt irodatoronyban biztosított helyiségek minden szempontból ideálisak ügyfélszolgálati központok működtetéséhez. Az Aréna Corner Irodaházat 2007-ben vásárolta meg a párizsi székhelyű Orco Property Group, amely az egyik legnagyobb befektető, fejlesztő és vagyonkezelő társaság a Közép-európai térségben. A vállalatcsoport iroda- és szállodaportfoliójának, illetve a Váci1 beruházásának köszönhetően a budapesti ingatlanpiac kiemelkedő szereplőjévé vált.
 

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Hill Side Irodaház

Alkotás u. 55-61.

kiadó iroda12000 m2
bérleti díj15.9 - 17.9 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.95 - 12.85 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

First Site Irodaház

Kossuth Lajos utca 7-9.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj8 - 12 €/m²/hó+áfa

Nivelco Trade Center

Dugonics u. 11.

kiadó iroda761 m2
bérleti díj6.5 - 9 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

50 - 80m²
2018. 05. 22.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső