Két nemzetközi vállalat bővíti területét az Aréna Cornerben

Egy információs technológiával és tanácsadással foglalkozó vezető multinacionális cég, valamint egy nemzetközi bank ügyfélszolgálati központja is növelte irodaterületét az Aréna Corner Irodaházban. A két bérlő összesen 2350 négyzetméterrel nagyobb területen folytatja tevékenységét a jövőben. Egyikük az első azon vállalatok közül a régióban, amely megszerezte a LEED Platinum minősítést az Aréna Cornerben található irodaterületére.

Nagy örömünkre szolgál, hogy két olyan kulcsfontosságú nemzetközi bérlőnk is bővíti irodaterületét az Aréna Cornerben, akik magas színvonalú szolgáltatásokat igényelnek. Célunk továbbra is az, hogy kiváló minőségű irodai megoldásokat kínáljunk, és tovább növeljük irodaházaink kihasználtáságát az Orco valamennyi budapesti ingatlanjában. Bízunk benne, hogy bérlőink hasonló módon elégedettek lesznek a V188, a a Párizsi Nagyáruházunk, valamint a Szervita Téri rodaházunk által nyújtott szolgáltatásokkal – nyilatkozta Vojnár Zinaida lízing és marketing menedzser.

 

  Az „A” kategóriájú, nyolcemeletes épületegyüttesben összesen 24 ezer található, a három összekapcsolt irodatoronyban biztosított helyiségek minden szempontból ideálisak ügyfélszolgálati központok működtetéséhez. Az Aréna Corner Irodaházat 2007-ben vásárolta meg a párizsi székhelyű Orco Property Group, amely az egyik legnagyobb befektető, fejlesztő és vagyonkezelő társaság a Közép-európai térségben. A vállalatcsoport iroda- és szállodaportfoliójának, illetve a Váci1 beruházásának köszönhetően a budapesti ingatlanpiac kiemelkedő szereplőjévé vált.
 

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Victor Hugo Irodaház

Victor Hugo u. 18-22.

kiadó iroda20 m2
bérleti díj8 - 9 €/m²/hó+áfa

Capital Square

Váci út 76.

kiadó iroda2949 m2
bérleti díj13 - 13.95 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső