Kizárólagos bérbeadói megbízást kapott a Jones Lang LaSalle

A CIB Csoport érdekeltségébe tartozó Recovery Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Zrt. a nemzetközi ingatlan-szaktanácsadó Jones Lang LaSalle-t bízta meg a tulajdonában álló Buda Square irodaház kizárólagos bérbeadásával. Az Óbudán lévő irodaházat a közeljövőben részlegesen felújítják, a közös területeket átalakítják.

Az irodaház 17 600 m2 "A" kategóriás irodaterülettel rendelkezik, melyből jelenleg 5 emelet magasan 11 500 m2 bérelhető. Az irodaház 1995-ben épült és az évek során nagy népszerűséget élvezett a bérlők körében, hiszen a hangulatos Óbuda szívében található, mindössze 10 percnyire a belvárostól. A III. kerület ikonikus irodaháza 2012 második felében új belső arculatot kap; a tulajdonos nagy hangsúlyt fektet az közös területek átalakítására, a központi lobby modern arculata vonzóbb munkakörnyezetet biztosít a bérlők és ügyfeleik számára. Ezzel párhuzamosan gépészeti felújítások is megkezdődnek, melynek keretén belül megvalósul a mai "A" kategóriás irodaházakban elvárható megfelelő gépészeti modernizálás.

Az épület környékén számos szolgáltatás található, amely segíti a bérlők mindennapjait, valamint az irodaházban autómosó, étterem, kávézó és egy bankfiók is üzemel. A legnagyobb bérlő a Geoholding Zrt., melynek cégcsoportjában többek között a Geomédia Kiadó Zrt., a Geopen Könyvkiadó Kft. és a Mezőgazda Kiadó Kft. is szerepel.

A Jones Lang LaSalle közreműködésével a közelmúltban költözött be az irodaházba a Világi-Hajdu Ügyvédi Iroda 300 m2-es irodaterületre. A költözés előtt két külön irodájuk volt Budapesten és az irodaház keresésük során a főbb szempontok között szerepelt a jó megközelíthetőség, tömegközlekedés és a flexibilis kondíciók, melyet a Recovery Zrt. biztosítani tudott a bérleti szerződés tárgyalása során.
Dr. Hajdu Krisztina, a Világi-Hajdu Ügyvédi Iroda vezetője elmondta: „A Jones Lang LaSalle szakmai segítségével olyan irodahelyiséget sikerült találni, ami az ügyvédi iroda szakmai és emberi szempontú elvárásait maximálisan kielégíti, bízom benne, hogy a Recovery Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Zrt.-vel hosszú távon sikeres együttműködés alapjait raktuk le a bérleti szerződés aláírásával.”

Hamish White, a Recovery Zrt. egyéb ingatlangazdálkodási vezetőjehozzátette: „A Jones Lang LaSalle már a megállapodásunkat megelőzően segítette a Buda Square irodaház bérbeadását és azóta is több potenciális bérlőt mutatott be az épületbe. Bízunk abban, hogy a közeli felújítások, illetve a Jones Lang LaSalle-lal történő együttműködésünk révén az épület a második fénykorát éli majd."

Forrás: JLL
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

Dévai Irodaház

Dévai u. 26-28.

kiadó iroda3773 m2
bérleti díj9.5 - 11.5 €/m²/hó+áfa

Madách Trade Center

Madách Imre út 13-14.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj11.9 - 0 €/m²/hó+áfa

BUDAFOKI BUSINESS CENTER

Budafoki út 209.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj7 - 0 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

35 - 45m²
2018. 08. 15.
60 - 70m²
2018. 08. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső