Matracáruházzal bővült a dunakeszi Buy-Way

A Gigamatrac Factory & Outlet áruház az Ablon érdekeltségű Buy-Way Dunakeszit választotta legújabb üzletének helyszínéül. A két cég a napokban írta alá a bérleti szerződést, melynek értelmében az alváskultúrára szakosodott cég májustól nyitja meg kapuit a Buy-Way vásárlói előtt.

A napokban aláírt szerződés értelmében a magyar Gigamatrac Factory & Outlet 2012 májusában nyitja meg legújabb üzletét a dunakeszi Buy-Way-ben, ez lesz a második üzlete. Budapest legnagyobb matrac és ágykeret szaküzlete ezúttal Budapesten kívülre terjeszkedik.  „A Buy-Way több szempontból is ideális második üzletünk megnyitására. A választásnál fontos szempont volt, hogy Dunakeszi és a környező települések, beleértve Budapest közeli külső kerületeit is, erős fizetőképes keresletet biztosítanak új üzletünk számára. Ezen kívül a Buy-Way a Tópart Kereskedelmi Park területén helyezkedik el, tehát a park vásárlói egyben a mi potenciális vásárlóink is.”- mondta Pálinkás László a Gigamatrac ügyvezető igazgatója.

 

Vincze Anna, az Ablon Kft. retail vezetője szerint a megállapodás nem csupán a Gigamatrac számára előnyös, hanem a Buy-Way látogatói számára is, hiszen a tavaly megnyitott Möbelix Bútoráruház és a Gigamatrac kínálata egymást kiegészítik, így a vásárlók időt és pénzt takarítanak meg azzal, hogy egy helyben vásárolhatják meg a termékeket. A Buy-Way Dunakeszi bevásárlópark úgynevezett „stripmall koncepció” alapján épült 2006-ban. A koncepció lényege, hogy az üzletek többsége közvetlenül megközelíthető a közel 600 férőhelyes, ingyenes parkolóból, így biztosítva a kényelmes és gyors vásárlást. A dunakeszi Buy-Way-ben a divatáru, a drogéria, a baba-mama bolt és a lakberendezési áruház mellett könyvekre, irodaszerekre és gyermek játékokra specializálódott üzletek várják a látogatókat.

 

A tisztán magyar tulajdonú Gigamatrac Factory & Outlet áruház ágykeretek, matracok és az alváskultúra szinte minden területét magában foglaló termékkínálattal rendelkezik. A cég Budapest legnagyobb matrac és ágykeret szaküzlete, amely számos márkát – többek között Cardo, Billerbeck, Tempur és Dunlopillo – forgalmaz, valamint saját gyártású matracok és ágykeretek széles választékát. 2011-es alapítása óta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása ebben a szegmensben.

Forrás: CPI Hungary
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Promenade Gardens

Váci út 80.

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj13.85 - 14.85 €/m²/hó+áfa

Rénóudvar

Váci út 168

kiadó iroda713 m2
bérleti díj7 - 7 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

8 - 12m²
2018. 07. 11.
15 - 20m²
2018. 07. 03.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső