Megújulnak a Guardian budapesti irodaépületei

A londoni központú, de főként a kelet-közép európai piacra koncentráló ingatlan- és pénzügyi befektetési társaság, a Guardian Managers úgy döntött, megújítja három budapesti irodaingatlanát.

A több fázisban megvalósuló, esztétikai és műszaki felújítást, fejlesztést is magában foglaló portfolió-frissítésnek köszönhetően a Panoráma Ház, a Margit Ház és a BFI Ház irodaépületei a jelenlegi és jövőbeni bérlőknek még kényelmesebb és kellemesebb munkakörnyezetet nyújtanak majd. A tulajdonos számára kiemelten fontos, hogy portfolióját minőségi szinten tartsa, azok maximálisan kiszolgálják a piaci igényeket, hiszen a megalapozott befektetői hozzáállás megkívánja, hogy szolgáltatási színvonala hosszú távon megbízható legyen.

A három épület mindegyike kiváló lokációban található: a Panoráma Ház a Váci úton (XIII. kerület), a BFI Ház a Fehérvári úton (XI. kerület), a díjnyertes építészek által tervezett Margit Ház pedig a Margit hídtól nem messze, a Tölgyfa utcában (II. kerület) található. Mindegyik épület metró- és / vagy villamos kapcsolattal rendelkezik, továbbá kiemelten jó infrastrukturális ellátottságúak: éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok, bankok, szórakozási és sportlehetőségek, benzinkút, posta, piac, stb. Mindhárom épületben mélygarázs biztosítja a kényelmes parkolást.

Az épületek a rugalmas terület- illetve szintfelosztásoknak köszönhetően kisebb (akár 21 m2), vagy akár nagyobb (ezres) területigényű bérlők számára is ideális megoldást jelentenek.

Mindhárom épület bérbeadását az Eston International csapata végzi. A tanácsadó cég különösen örül a tulajdonos döntésének. Az Eston iroda-bérbeadási vezetője Pintér Dániel elmondta: „Tapasztalataink alapján a bérlők a jelenlegi piacon a megfelelő lokáción és a kedvező díj-szinten kívül elsősorban a minőségi műszaki kialakítást és felszereltséget veszik figyelembe. A hazai ingatlanpiacon bekövetkezett minőségi változások jobbnál jobb termékeket hoztak, egy tíz éve átadott irodaház nehezen veszi fel a versenyt. Ezért elengedhetetlen, hogy ha nem is évente, de időről időre a tulajdonos fejlessze, szépítse, további szolgáltatási és műszaki előnyöket valósítson meg irodaépületeiben, irodatereiben. Erre legkésőbb az átadást követő tízedik évben sort kell keríteni.”

Forrás: Eston
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

DBH Serviced Office Infopark

Gábor Dénes u. 2 / Infopark D épület, 1. emelet

kiadó iroda100 m2
bérleti díj12 - 15 €/m²/hó+áfa

Páva Point irodaház

Páva u. 8.

kiadó iroda69 m2
bérleti díj10 - 10 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.95 - 12.85 €/m²/hó+áfa

Királyhágó Irodaház

Királyhágó tér 8-9.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső