Nagy a pörgés az S IMMO házakban

Az S IMMO tulajdonában és saját kezelésében levő irodaházakba több új bérlő érkezett, és majdnem nyolcezer négyzetméternyi területen hosszabbítottak bérleti szerződést. Közben az irodaházak fejlesztése is folyik, több épületben megújították a közös tereket és korszerűsítették az épületgépészetet.

Van néhány vállalat, amely több mint húsz éve folytatja tevékenységét Budapesten, és olyan is van, amely húsz éve ugyanabban az irodaházban bérlője az S IMMO-nak. Hogy mivel lehet ennyi ideig megtartani egy bérlőt az ismert piaci viszonyok mellett? Az S IMMO vezetősége úgy döntött, folyamatosan fejleszti épületeit. Célja, hogy az irodák megfeleljenek az egyre változó bérlői kényelmi elvárásoknak és a környezettudatos szemléletmódnak. A gépészeti, esztétikai, arculati és funkcionális felújítások során kiterjed a figyelem a szelektív hulladékgyűjtés létesítésére, a kerékpárral közlekedőkre is gondolnak: biciklitárolókat, zuhanyzókat és öltözőket létesítenek a házakban.

 

A River Estates irodaházban közel kétmillió eurós beruházással szinte a teljes épületgépészeti rendszert lecserélték. A kedvező üzemeltetési költségek érdekében hőszivattyús rendszert építettek be a hűtés-fűtés és a légtechnika kiszolgálására, hogy az irodaház „A” kategóriás szolgáltatásokat nyújthasson miközben az energiafelhasználás 10-30 százalékkal csökken. 2014-ben a River Estates homlokzata, a recepciók és a közös terek is megújulnak. Új bérlőt is üdvözöl a ház, a hetedik emeleten nemrég foglalta el csaknem nyolcszáz négyzetméteres új irodáját a Hostlogic Zrt.

 

City CenterA Bajcsy-Zsilinszky út elején levő prominens City Centerben a recepció és a lobby terület újult meg, de felfrissült a portál, a homlokzat, sőt a főbejárat előtti tér is. Több kisebb, száz és háromszáz négyzetméternyi területet bérlő cég költözött a házba, és szinte a teljes harmadik emeleten elfoglalta területét a Plazmaferezis központ. A földszinten, utcáról is látogatható kávézót nyitott a Coffea Arabica.

 

A Váci úti Blue Cube irodaház az S IMMO Hungary iroda-portfoliójának különleges gyöngyszeme. Új arculata, esztétikai megoldásai és a szolgáltatások minősége az ingatlanpiac szereplői részéről is visszaigazolást nyertek: az épület, az iroda.hu éves díjátadó gáláján „Az Év Irodaháza 2013” közönségdíjat kapta.

 

A Hegyalja út ívében található látványos épület, a Buda Center homlokzata az irodaházat tervező Virág Csaba építész vezetésével még idén teljesen megújul. A bérlők pazar panorámás, kétszáz négyzetméteres tetőteraszon relaxálhatnak és szervezhetnek rendezvényeket vendégeik számára.

 

Teljesen megújult a recepció a Szegedi úton található Twin Office Centerben, amely adottságainak köszönhetően akár built-to-suit (BTS) típusú kialakításra is lehetőség kínál.

 

A Nagymező utcában álló Pódium Irodaház (volt SÜBA) az idei átfogó felújítás során teljesen új arculattal, modern épületgépészeti technológiával kiváló irodákat kínál az igényes és fenntartható munkakörnyezetet kereső cégek számára, a pesti Broadway-n.

 

A bécsi székhelyű S IMMO AG több mint tíz éve aktív a hazai ingatlanpiacon, magyarországi leányvállalata, az S IMMO Hungary közel százezer négyzetméternyi ingatlant kezel: hét irodaházat, és a Budapest Marriott Hotelt.

Forrás: S IMMO Hungary Kft.
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Panorama Office

Ady Endre u. 19.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj10.9 - 10.9 €/m²/hó+áfa

Bank Center

Szabadság tér 7.

kiadó iroda588 m2
bérleti díj17 - 24 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

8 - 12m²
2018. 07. 11.
15 - 20m²
2018. 07. 03.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső