Nemzetközi sikerű bérlő a Szépvölgyi Business Parkban

Az IMMOFINANZ Group tulajdonában lévő Szépvölgyi Business Park hamarosan egy újabb nemzetközi cégnek biztosít székhelyet. A nagyjából 6 400 m2 irodaterület új bérlője, az NNG LLC, egy navigációs szoftverfejlesztő, idén ősszel költözik. A tíz évre szóló szerződést a nyár elején írták alá, a bérlő fogadásának előkészületei már folyamatban vannak.

A parkkal körülvett, modern Szépvölgyi Business Park irodakomplexum a budai oldalon, közvetlenül a Rózsadomb lábánál található. Az épület tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető. A mélygarázsban 240, a felszíni parkolóban 35 parkolóhely áll rendelkezésre. A komplexum három épületben, négy emeleten összesen körülbelül 9 450 m2 bérelhető irodaterületet kínál, melynek közel két-harmadát foglalja majd el az NNG. A közelben elérhető szolgáltatások – többek között fitneszklub, bank és posta, valamint számos étterem – teszik még vonzóbbá ezt a nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő színvonalú irodaházat.

 

„A jelenlegi piaci helyzet Magyarországon tele van kihívásokkal. Ebben a környezetben különösen jelentős siker a több mint 6 000 m2-es irodaterület bérbeadása, amely magas színvonalú irodaházainkat és hozzáértő asset management csapatunkat dicséri. A Szépvölgyi Business Park egyedülálló vonása a zöld kilátás – mindenképpen alternatíva a megszokott nagyvárosi irodai hétköznapokban. Ezáltal tökéletesen illeszkedik a kiváló minőségű budapesti iroda portfóliónkba,” mondta Eduard Zehetner, az IMMOFINANZ Group igazgatótanácsának elnöke. „Ez a szerződéskötés fontos lépéssel vitt minket közelebb a célunkhoz, hogy sikeresen csökkentsük az üres területek méretét Magyarországon és folyamatosan javítsuk bérbeadási mutatóinkat,” tette hozzá Zehetner.

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

BC 140

Váci út 140.

kiadó iroda10866 m2
bérleti díj10.5 - 11.5 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső