Pályára állt az Interticket

A jegyértékesítő rendszerekkel foglalkozó InterTicket Kft. közel 800 négyzetméter új területet bérel októbertől a hármas autópálya „forrásánál”, az M3 Business Centerben.

Az InterTicket 1995 óta van jelen Magyarországon, ahol a rendezvényjegy-kezelés (koncert, színház, fesztivál, sport) és jegyértékesítés terén piacvezető helyet foglal el. A cég jelenlegi fő profilja a kulturális és sport rendezvényekre vonatkozó helyfoglalási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése valamint az ezekhez kapcsolódó vezetői információs rendszerek értékesítése előadóhelyek, színházak, stadionok, fesztiválok számára. Az InterTicket ma Magyarországon több mint 300 helyszín jegyeit értékesíti (többek között: Művészetek Palotája, Madách Színház, Nemzeti Színház, Vígszínház, Sziget Fesztivál, Szegedi Szabadtéri stb.) és összességében évi 25 ezer rendezvény teljes jegykészletét kezeli. A cég nemzetközi viszonylatban is az élvonalhoz tartozik, a világ számos országában alkalmazzák rendszerét.

A nemzetközi piacon is sikeres, amerikai gyökerekkel rendelkező vállalkozás a belvárosi központját költözteti át a tömegközlekedéssel könnyen elérhető külső körúti régió egyre népszerűbb fejlesztésébe, amely rövid időn belül második sikeres tranzakciót jelenti az Ablon két épületből álló irodakomplexuma kapcsán.

A 2008-ban átadott B-szárny jól formálható nagy terei, impozáns belmagassága – a forgalmas környezet ellenére is – csendes atmoszférája, és körpanorámás
szintjei ideális irodahelyszínt kínálnak. Az Ablon 20 éves fejlesztői tapasztalatához jelentős üzemeltetési hozzáértés társul, amely partnereinek biztos hátteret nyújt a mindennapi ügymenet elősegítéséhez. Az étteremmel, nagyszámú parkolóhellyel rendelkező irodaház környezetében az M3-as városi bevezetője, az 1-es metró közelsége és a Városliget biztosít mozgalmas, de mégis zöld közeget.

„Az új irodánk kiválasztásánál fontos szerepe játszott a jó ár-érték arány, a megközelíthetőség és a fejlesztői munkához szükséges nyugodt környezet. E három tényező összevetése mentén haladtunk a döntési folyamatban, választásunk az M3 Business Centerre esett, úgy érezzük megtaláltuk a központunk számára az optimális irodai megoldást. Nagy örömünkre cégünk az elmúlt években jelentős piaci növekedést produkált, az Ablon fejlesztése további fejlődés esetén is rugalmas megoldást jelent, ez is nagyban megalapozta a tranzakció létrejöttét”- nyilatkozta Jobbágy Ervin, az Interticket Kft. ügyvezető igazgatója.

„Rendkívül örömteli számunkra, hogy az M3BC fokozatosan visszanyeri pozícióját a piacon, egy olyan lokációs övezetben, ahol az üresedés magasabb az átlagos budapesti viszonyoknál. Az Interticket tranzakció fontos lépés és egyben komoly visszajelzés fejlesztésünk jövőbeni lehetőségei kapcsán” – tette hozzá el Lovro Adrienn ügyvezető igazgató a szerződéskötés okán.
 

Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Airport Office Center - Budaörs

Malomkő utca 7.

kiadó iroda606 m2
bérleti díj7 - 9 €/m²/hó+áfa

Terrapark D tömb

Liget utca 3/2.

kiadó iroda5196 m2
bérleti díj6 - 7 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

8 - 12m²
2018. 07. 11.
15 - 20m²
2018. 07. 03.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső