Sky Bar: közösségi tér, promóciós- és parti helyszín az irodaházban

Érdeklődéssel követjük a LAB5 architects keze alatt átértékelődő tereket, pedig nincs bennük semmi különös. Csak alkalmassá teszik az adott teret arra, hogy kiszolgálja neki szánt funkciót, úgy, hogy az embernek is kényelmes és kellemes legyen.

A West End Business Center legfelső szintjén létrehozott egység akár egy Bond film helyszíne is lehetne. Az irodai környezetben elsőre kissé meglepő, de kétségívül kellemes, hármas funkcióval ellátott közösségi helyet 120 pazar kilátással megáldott négyzetméteren valósították meg. A létesítmény a tulajdonos és a bérlő együttműködésének eredményeként jöhetett létre, nagy valószínűséggel az alkalmazottak és vendégeik örömére. A közleményből nem derül ki, hogy melyik bérlő területén található az új bár, de tudomásunk szerint a házban világhírű italforgalmazó vállalat hosszabbított szerződést ez év elején, az összefüggést nem vizsgáltuk.

 

Sky BarA LAB5 architects vezetője, Dobos András ezt mondta a koncepcióról: ”A belső tér hangulatát egy krémes likőr külső jegyei, csokoládé színárnyalata, bársonyos hatású textúrája szerint határoztuk meg. A lounge formájában kialakított kanyart a pohárba töltött ital képe ihlette. Számos felület és bútordarab idézi a jégkockák megjelenését, a bárpult feletti mennyezetrész kialakítása pedig az ital lágy hullámzására emlékeztet. A lounge-nak köszönhetően a belső tér céges összejövetelek lebonyolítására is alkalmas, de nagyobb partik esetén ki is lehet üríteni a helyiséget. A kettős célnak megfelelően olyan designt alakítottunk ki, amely egy hagyományos irodaépületben nappalra a munkának, estére a szórakozásnak biztosít hátteret, egy helyen.

 

A legmodernebb elvek szerint megújult, különleges építészeti megoldások egyúttal azt mutatják, hogy a West End Business Center a bérlői igényeket megértő, fejlődő irodaház,  amely egy eddig rejtett arcát felfedve nyűgözi le a piacot.

Forrás: AEW Europe
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

WHITEFIELD Irodák

Tahi utca 53.-59.

kiadó iroda366 m2
bérleti díj0 - 9 €/m²/hó+áfa

Szépvölgyi Irodapark

Szépvölgyi út 39., Montevideo u. 2c., 3., 9., 16

kiadó iroda3471 m2
bérleti díj10 - 12.5 €/m²/hó+áfa

Podium Irodaház

Nagymező u. 44.

kiadó iroda369 m2
bérleti díj14 - 16 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

35 - 45m²
2018. 08. 15.
60 - 70m²
2018. 08. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső