Sky Bar: közösségi tér, promóciós- és parti helyszín az irodaházban

Érdeklődéssel követjük a LAB5 architects keze alatt átértékelődő tereket, pedig nincs bennük semmi különös. Csak alkalmassá teszik az adott teret arra, hogy kiszolgálja neki szánt funkciót, úgy, hogy az embernek is kényelmes és kellemes legyen.

A West End Business Center legfelső szintjén létrehozott egység akár egy Bond film helyszíne is lehetne. Az irodai környezetben elsőre kissé meglepő, de kétségívül kellemes, hármas funkcióval ellátott közösségi helyet 120 pazar kilátással megáldott négyzetméteren valósították meg. A létesítmény a tulajdonos és a bérlő együttműködésének eredményeként jöhetett létre, nagy valószínűséggel az alkalmazottak és vendégeik örömére. A közleményből nem derül ki, hogy melyik bérlő területén található az új bár, de tudomásunk szerint a házban világhírű italforgalmazó vállalat hosszabbított szerződést ez év elején, az összefüggést nem vizsgáltuk.

 

Sky BarA LAB5 architects vezetője, Dobos András ezt mondta a koncepcióról: ”A belső tér hangulatát egy krémes likőr külső jegyei, csokoládé színárnyalata, bársonyos hatású textúrája szerint határoztuk meg. A lounge formájában kialakított kanyart a pohárba töltött ital képe ihlette. Számos felület és bútordarab idézi a jégkockák megjelenését, a bárpult feletti mennyezetrész kialakítása pedig az ital lágy hullámzására emlékeztet. A lounge-nak köszönhetően a belső tér céges összejövetelek lebonyolítására is alkalmas, de nagyobb partik esetén ki is lehet üríteni a helyiséget. A kettős célnak megfelelően olyan designt alakítottunk ki, amely egy hagyományos irodaépületben nappalra a munkának, estére a szórakozásnak biztosít hátteret, egy helyen.

 

A legmodernebb elvek szerint megújult, különleges építészeti megoldások egyúttal azt mutatják, hogy a West End Business Center a bérlői igényeket megértő, fejlődő irodaház,  amely egy eddig rejtett arcát felfedve nyűgözi le a piacot.

Forrás: AEW Europe
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda21821 m2
bérleti díj13.7 - 14.2 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 12.85 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Terrapark D tömb

Liget utca 3/2.

kiadó iroda5196 m2
bérleti díj6 - 7 €/m²/hó+áfa

Parkway Irodaház

Könyves Kálmán krt. 54-58.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj12.5 - 14 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

40 - 60m²
2018. 01. 16.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső