Sky Bar: közösségi tér, promóciós- és parti helyszín az irodaházban

Érdeklődéssel követjük a LAB5 architects keze alatt átértékelődő tereket, pedig nincs bennük semmi különös. Csak alkalmassá teszik az adott teret arra, hogy kiszolgálja neki szánt funkciót, úgy, hogy az embernek is kényelmes és kellemes legyen.

A West End Business Center legfelső szintjén létrehozott egység akár egy Bond film helyszíne is lehetne. Az irodai környezetben elsőre kissé meglepő, de kétségívül kellemes, hármas funkcióval ellátott közösségi helyet 120 pazar kilátással megáldott négyzetméteren valósították meg. A létesítmény a tulajdonos és a bérlő együttműködésének eredményeként jöhetett létre, nagy valószínűséggel az alkalmazottak és vendégeik örömére. A közleményből nem derül ki, hogy melyik bérlő területén található az új bár, de tudomásunk szerint a házban világhírű italforgalmazó vállalat hosszabbított szerződést ez év elején, az összefüggést nem vizsgáltuk.

 

Sky BarA LAB5 architects vezetője, Dobos András ezt mondta a koncepcióról: ”A belső tér hangulatát egy krémes likőr külső jegyei, csokoládé színárnyalata, bársonyos hatású textúrája szerint határoztuk meg. A lounge formájában kialakított kanyart a pohárba töltött ital képe ihlette. Számos felület és bútordarab idézi a jégkockák megjelenését, a bárpult feletti mennyezetrész kialakítása pedig az ital lágy hullámzására emlékeztet. A lounge-nak köszönhetően a belső tér céges összejövetelek lebonyolítására is alkalmas, de nagyobb partik esetén ki is lehet üríteni a helyiséget. A kettős célnak megfelelően olyan designt alakítottunk ki, amely egy hagyományos irodaépületben nappalra a munkának, estére a szórakozásnak biztosít hátteret, egy helyen.

 

A legmodernebb elvek szerint megújult, különleges építészeti megoldások egyúttal azt mutatják, hogy a West End Business Center a bérlői igényeket megértő, fejlődő irodaház,  amely egy eddig rejtett arcát felfedve nyűgözi le a piacot.

Forrás: AEW Europe
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Millenáris Avantgarde Irodaház

Fény u.16.

kiadó iroda208 m2
bérleti díj16 - 18 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

1000 - 10000m²
2018. 04. 25.
100 - 120m²
2018. 04. 24.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső