Székhelyköltöztetés teljeskörű segítséggel

Megtalálta új otthonát a felvonókkal foglalkozó cég.

A KONE irodájának áthelyezését támogatja bérlőképviseleti és projektmenedzseri szolgáltatásával az Eston International csapata. A felvonókat, mozgólépcsőket valamint innovatív karbantartási és modernizálási megoldásokat biztosító KONE november közepén a Madarász Irodaparkban foglalja el 600 négyzetméteres irodáját a hozzá tartozó 100 négyzetméteres raktárterülettel.

Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója elmondta: „Bérlőképviseleti csapatunk az irodabérleti tender kiírásától egészen a költözés kezdetéig koordinálja ügyfelünk székhelyáthelyezését. A ajánlat kiválasztásakor fontos szempont volt az irodaház könnyű megközelíthetősége és az, hogy az ingatlan területén megfelelő parkolót lehessen kialakítani, ahol a karbantartó gépjárművek időszakos elhelyezése megoldható.”

Michael Pichlhofer
, a KONE Felvonó Kft. ügyvezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a felvonók karbantartását telephelyeiken végzik, melyre a Madarász Irodapark szintén alkalmas.

A négy épületből álló Madarász Irodapark a XIII. kerületben, a Váci út mentén, a Madarász-Szekszárdi-Tomori utcák által határolt területen található. Az épületekben változatos méretű irodaterületeket alakítottak ki; plusz szolgáltatásként pedig sport- és rekreációs szolgáltatások is elérhetőek.

Forrás: Eston
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda24500 m2
bérleti díj13.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 11 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Víziváros Office Center

Kapás utca 6-12.

kiadó iroda1802 m2
bérleti díj12.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Gerania

Hungária krt. 69

kiadó iroda292 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső