Több mint 1 millió eurós beruházással bővült a Polgár Ipari Park

A Jabil amerikai elektronikai alkatrészeket gyártó cég 4,260 négyzetméternyi raktár és 208 négyzetméternyi iroda területre írt alá bérleti szerződést a Polgár-Invest (Info Group tagja) tulajdonában lévő Polgár Ipari Parkban. A Jabil-t a Cushman & Wakefield (C&W) nemzetközi ingatlantanácsadó képviselte.

A Jabil az ingatlant raktárként fogja használni, míg a gyártást továbbra is tiszaújvárosi telephelyén folytatja majd. Az új 613 millió forintos beruházás 297 millió Forint EU támogatással, az NFÜ (Nemzeti Fejlesztési Ügynökség) segítségével valósul majd meg. A fejlesztésnek köszönhetően az iparai park Magyarország 25 legjobb logisztikai központja közé fog tartozni.

 

Tarró Emília a C&W főmunkatársa, az ipari ingatlanok bérbeadásával foglalkozó csoport vezetője elmondta: “Büszkék vagyunk arra, hogy sikeres bérleti tárgyalásokat folytattunk a Jabil-al, melynek eredményeként a Polgár Ipari Parkban kap helyet legújabb raktáruk. Biztosak vagyunk abban, hogy a Jabil elégedett lesz az új ingatlannal, melynek elhelyezkedése beváltja majd a hozzáfűzött reményeket.”

 

Palásti Lajos a Jabil Hungary ügyvezető igazgatója hozzáűzte: “Amikor emellett az ipari park mellett döntöttünk, főként a földrajzi elhelyezkedés és a technikai paraméterek voltak a meghatározó tényezők. Emellett, a választáskor az üzemeltető megbízhatósága, rugalmassága is fontos volt számunkra.”

 

 

Székely Ádám a Polgár-Invest ügyvezető igazgatója elmondta: “ Nagy örömmel üdvözöljük a Jabil-t a Polgár Ipari Park bérlői között. Ez az ügylet bebizonyította számunkra, hogy a park tökéletesen megfelel azon nemzetközi bérlők igényeinek, akik könnyen megközelíthető, minőségi ipari ingatlant keresnek Kelet-Magyarországon.” 

 

A Polgár Ipari Park, Polgár község dél-keleti perifériáján fekszik, az M3-as autópálya valamint a 117-es MÁV vasútvonal közelében. A park kiváló elhelyezkedéséhez hozzájárul, hogy két Európai úthálózat között található (TEN-T és TINA). A környező főbb gazdasági csomópontok, úgymint Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc 50 kilométeres körzetben helyezkednek el, emellett az ukrán, román és szlovák országhatárok is könnyen elérhetőek.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

BudaWest Irodaház

Rétköz u. 5.

kiadó iroda988 m2
bérleti díj12 - 0 €/m²/hó+áfa

Panorama Office

Ady Endre u. 19.

kiadó iroda250 m2
bérleti díj10.9 - 13.9 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső