Tovább terjeszkedik az üveggyártó cég a Budafoki úton

CA Immo közleménye szerint a Corning magyarországi irodája úgy döntött, hogy meghosszabbítja, és ezen felül 400 négyzetméterrel bővíti is bérelt területeit a CA Immo tulajdonában lévő Budafoki úton található IP West Irodaház 1. fázisában.

A Corning világviszonylatban vezető szerepet tölt be a különleges üvegfelületek gyártásában és olyan innovatív fejlesztésekben érdekelt, amelyek csúcstechnológiát képviselnek a fogyasztói elektronika, telekommunikáció és élettudományi iparágak területén. Chad A. Keenan, a Corning Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy „Az IP West Irodaház jelenlegi és jövőbeli igényeinknek megfelel és a Corning Magyarország továbbra is elkötelezett annak irányába, hogy dolgozóinak biztonságos és hatékony munkakörnyezetet teremtsen. A CA Immoval történő együttműködés pozitívnak bizonyult és örülünk, hogy meghosszabbíthattuk ezt a partneri viszonyt.”

 

„Köszönjük a Corning Hungary 2006 óta belénk vetett bizalmát és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy továbbra is a legmegfelelőbb körülményeket biztosíthassunk ahhoz az innovatív munkához, amellyel a Corning már több, mint 160 éve áttörést jelentő technológiák kifejlesztésével jelentősen hozzájárul az emberek életminőségének javításához.”- nyilatkozta Vattay Csilla a CA Immo Hungary Kft. Leasing és Marketing managere. A tranzakció során a King Sturge látta el a bérlői képviseltet „Cégünk örömmel vállalta, hogy  a Corning megbízásából eljár annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb döntés születhessen és elégedettek vagyunk, hogy hozzájárulhattunk ezen stratégiai folyamathoz” nyilatkozta James Kinnell, a King Sturge Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Az IP West irodaházat a rendkívül hatékonyan kihasználható, rugalmasan alakítható, világos irodaterek jellemzik, ahol a magas műszaki színvonal egyedi építészeti megoldásokkal és formabontó elemekkel párosul. Az egyes fázisokban megépült belső kertek, kávézó és két étterem biztosítja a kikapcsolódást és a természetközeli munkakörnyezetet. A 32.000 nm kiadható területtel rendelkező IP West Irodaházban júniusban nyilt meg a második étterem, amely jól felszerelt modern konyhával és ízletes ételekkel várja az itt dolgozókat.

Forrás: IngatlanHírek.hu
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bp. I. ker. Zsolt utca 9.

I. ker. Zsolt utca 9.

kiadó iroda128 m2
bérleti díj10 - 12 €/m²/hó+áfa

Astoria REGUS First Site Centre

Kossuth lajos u. 7-9.

kiadó iroda400 m2
bérleti díj15 - 19 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Árpád Center

Árboc u. 6.

kiadó iroda375 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

Mártírok úti Irodaház

Mártírok útja 66.

kiadó iroda235 m2
bérleti díj9 - 10 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső