Új bérlővel gazdagodik a ferihegyi Market Central

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan-tanácsadó (C&W) képviselte a tulajdonos AIG/Lincoln ingatlanfejlesztő vállalatot a jól ismert német/osztrák drogériával, a drogerie markt-al (dm) kötött új bérleti szerződés aláírásakor. A dm 470 négyzetméteres üzlethelyiséget foglal majd el a Vecsésen található Market Central Ferihegy bevásárló parkban.

A nemzetközi drogéria több mint 250 üzletet üzemeltet Magyarországon, legújabb egységét 2011 áprilisában nyitja a Market Central Ferihegy bevásárlóparkban.

Szabó Viktória, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: „A dm drogériával kötött bérbeadási tranzakció jól mutatja a prémium kategóriás kiskereskedők igényét a könnyen megközelíthető külvárosi kiskereskedelmi területek iránt. Az elmúlt évek során a Market Central Ferihegy jelentős kiskereskedelmi ponttá vált a főváros dél-keleti külvárosában, és mára olyan jelentős nemzetközi bérlőknek ad otthont, mint a dm, az Intersport, a Vögele, a Müller, a Deichmann, a C&A, az Office Depot, a Tesco, a Praktiker és a Retz Bútor.”

Klotz Krisztián, a dm expanziós vezetője a tranzakcióval kapcsolatban elmondta: „Ez a terület pontosan olyan, amilyet a terjeszkedés elhatározásakor elképzeltünk. A Market Central Ferihegy egy nívós bevásárló park, közismert bérlőkkel és mágnes-bérlőkkel, így nagyon várjuk az üzlet nyitását.”

Fekete Zsuzsa, az AIG/Lincoln bérbeadási Vezetője az alábbiakat fűzte hozzá: „Nagyon örülünk, hogy a dm 2011 áprilisától a Market Central Ferihegy bérlője lesz. A bérlői összetétel, a jó elhelyezkedés, valamint a park növekvő hírneve biztosít minket a központ jövőbeni sikerei felől.”

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó a vecsési Market Central Ferihegy kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

Eladó Viva irodaház

Szegedi út 37-39

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Focus Point Irodaház

Dohány utca 12-14.

kiadó iroda128 m2
bérleti díj10.9 - 10.9 €/m²/hó+áfa

Róna Office Center

Budapest, Angol u. 38.

kiadó iroda564 m2
bérleti díj3 - 8 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

35 - 45m²
2018. 08. 15.
60 - 70m²
2018. 08. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső