Új bérlővel gazdagodik a ferihegyi Market Central

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan-tanácsadó (C&W) képviselte a tulajdonos AIG/Lincoln ingatlanfejlesztő vállalatot a jól ismert német/osztrák drogériával, a drogerie markt-al (dm) kötött új bérleti szerződés aláírásakor. A dm 470 négyzetméteres üzlethelyiséget foglal majd el a Vecsésen található Market Central Ferihegy bevásárló parkban.

A nemzetközi drogéria több mint 250 üzletet üzemeltet Magyarországon, legújabb egységét 2011 áprilisában nyitja a Market Central Ferihegy bevásárlóparkban.

Szabó Viktória, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: „A dm drogériával kötött bérbeadási tranzakció jól mutatja a prémium kategóriás kiskereskedők igényét a könnyen megközelíthető külvárosi kiskereskedelmi területek iránt. Az elmúlt évek során a Market Central Ferihegy jelentős kiskereskedelmi ponttá vált a főváros dél-keleti külvárosában, és mára olyan jelentős nemzetközi bérlőknek ad otthont, mint a dm, az Intersport, a Vögele, a Müller, a Deichmann, a C&A, az Office Depot, a Tesco, a Praktiker és a Retz Bútor.”

Klotz Krisztián, a dm expanziós vezetője a tranzakcióval kapcsolatban elmondta: „Ez a terület pontosan olyan, amilyet a terjeszkedés elhatározásakor elképzeltünk. A Market Central Ferihegy egy nívós bevásárló park, közismert bérlőkkel és mágnes-bérlőkkel, így nagyon várjuk az üzlet nyitását.”

Fekete Zsuzsa, az AIG/Lincoln bérbeadási Vezetője az alábbiakat fűzte hozzá: „Nagyon örülünk, hogy a dm 2011 áprilisától a Market Central Ferihegy bérlője lesz. A bérlői összetétel, a jó elhelyezkedés, valamint a park növekvő hírneve biztosít minket a központ jövőbeni sikerei felől.”

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó a vecsési Market Central Ferihegy kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

ELADÓ MT BUDAPEST TELEKOM PARK 4.250 M HUF + ÁFA

Budafoki út 103-107.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT EGER 525 M HUF+ÁFA

Fellner Jakab utca 1.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

ELADÓ a TERRAPARK Irodaház D tömbje - 6.470.000 EUR

Puskás Tivadar utca

kiadó iroda7000 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

ELADÓ MT MÁTÉSZALKA 195MHUF+ÁFA

Kálvin tér 5.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj1 - 0 €/m²/hó+áfa

Madách Trade Center

Madách Imre út 13-14.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj11.9 - 0 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

50 - 80m²
2018. 05. 22.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső