Új élelmiszeripari bérlő a Budaörs Business Parkban

A park sokrétű kínálata és jó lokációja a bérlők széles skáláját vonzza, amit jól mutat a bérlőmix összetétele. A parkba építőanyag-kereskedő, ruházati termékekkel foglalkozó cég, valamint autóalkatrész kis- és nagykereskedés települt, sőt egy fedett focipályát és sportközpontot is kialakítottak.

Korábban is több jó nevű cég választotta a Budaörs Business Parkot a jó elhelyezkedésű külvárosi lokáció miatt. A Parkot a Valad vásárolta meg egy gyártó vállalattól a CEIF Fund (Central European Industrial Fund) képviseletében, majd a Valad Stratégia (Value Adding Multi let Specialist) szellemében korszerűsítette és átalakította azt.

"Az épület felújításánál nagy hangsúlyt fektettünk a magas minőségi színvonalra annak
érdekében hogy minél szélesebb bérlői kör számára alkalmas legyen az épület." nyilatkozta Trexler Ferenc a Valad magyarországi ingatlanportfoliójáért felelős vezető. „Az épület korszerűsítése annyira jól sikerült, hogy az élelmiszeripari gyártás magas minőségi és szabályozásbeli elvárásainak is teljes mértékben megfelel."
 
Az új csarnok egyik részében jelenleg a Fonyódi Ásványvíz folytat raktározási tevékenységet,innen végzi a magyarországi kiszolgálást. A legújabb bérlő pedig a Friss és Ropogós Kft., aki közel 2 800 m2 területen pékséget fog működtetni a parkban.
 
A Friss és Ropogós Kft. több péküzemmel rendelkezik az országban. Központja Keszthelyen található, ahol 4 éve adták át az EU által támogatott, részben pályázati forrásból megvalósuló korszerű épületegyüttest. Azonban mind a cégnek és partnereinek (pl. Spar) minőségi elvárásai magasabbak voltak, mint a korábbi bicskei telephely, ezért új gyártóegységre volt szükségük.
 
Hosszú keresési folyamat során a Budaörs Business Park felújított gyártócsarnoka bizonyult a legmegfelelőbbnek. Minősége, technikai adottságai és az elhelyezkedése voltak a fő döntési szempontok a Friss és Ropogós Kft számára.
 
"Döntésünk jónak bizonyult, mert a Budaörs Business Park  elhelyezkedése, elérhetősége és adottságai a környéken a legjobbak voltak a megtekintett csarnokok közül. Szerződésünk hosszútávon biztosítja folyamatos fejlődésünket és növekedésünket. " nyilatkozta Méry Zoltán, a Friss és Ropogós Kft. vezetője.
 
Az új gyártócsarnok-együttesben már csak 2 egység van szabadon, egy 855 és egy 933 m2-es.
 
A park kizárólagos bérbeadó ügynöksége a Cushman & Wakefield. A fenti tranzakcióban a Colliers International is közreműködött.
 

Forrás: Cushman&Wakefield
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Tópark - Be My City I. ütem

Sasbérc út 1.

kiadó iroda17445 m2
bérleti díj10.9 - 13.5 €/m²/hó+áfa

Eladó kereskedelmi szolgáltató ingatlan, 60%-os beépíthetőséggel!

Nagykőrös Kecskeméti út

kiadó iroda1 m2
bérleti díj0 - 0 €/m²/hó+áfa

Blue Cube

Váci út 182.

kiadó iroda8261 m2
bérleti díj10 - 11 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház és Bevásárlóközpont

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda130 m2
bérleti díj6 - 8 €/m²/hó+áfa

Flórián Udvar

Polgár u. 8-10.

kiadó iroda36 m2
bérleti díj12 - 13 €/m²/hó+áfa

Arcadia Irodaház

Lorántffy Zs. u. 15/B

kiadó iroda511 m2
bérleti díj3 - 35 €/m²/hó+áfa

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső