Új ingatlanpiaci óriás jött létre

Az új Cushman & Wakefield bejelentette a DTZ-vel történt összeolvadás lezárását. A vállalat emellett nyilvánosságra hozta az európai, közel-keleti és afrikai vezetőség tagjait, valamint leleplezte új arculatát és új logóját.

Az összevont vállalat, az ikonikus Cushman & Wakefield név alatt működik tovább és jelenleg a világ egyik legnagyobb ingatlan tanácsadó vállalata. Az új vállalat, mindkét cégből a legjobbat örökíti át, 5 milliárd dollár bevétellel, 43 000 szakemberrel, több mint 4,3 milliárd négyzetláb kezelt ingatlan területtel és 191 milliárd dollár értékű tranzakcióval. Az EMEA régió vezetői John Forrester, elnök- vezérigazgató és Carlo Barel di Sant'Albano, elnök.

“Történelmi nap a mai a világ ingatlanpiaca számára - mondta John Forrester. - Az egyesülés/ összeolvadás (cégeink egyesülése) olyan mértékben felgyorsította a méret növelésével és az ügyfelek világszintű kiszolgálásával kapcsolatos korábbi céljaink elérését, ahogy azt korábban nem tudtuk volna végrehajtani. Szolgáltatásaink bővülése lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal szélesebb körben álljunk ügyfeleink rendelkezésére ingatlanszakmai megoldásokkal. Vezető pozíciót foglalunk el a világ legfontosabb nagyvárosainak ingatlanpiacán és képesek vagyunk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani minden földrajzi régióban."

Az EMEA régió 40 országában, az új Cushman & Wakefield 5 000 szakembert alkalmaz és közel 800 millió dollár bevételt termel. A vállalat a 3 legjobb között van minden jelentős európai országban, piacvezető a befektetési piacon, a bérlőképviseletben és az összes fontos kereskedelmi ingatlanpiaci szektorban. Ügyfelei közé tartozik a Forbes top 20 világmárkájából 9 és a top 50 külföldi befektető cég 82 százaléka.

Az összevont vállalat, melyet globális szinten Brett White elnök- vezérigazgató és Tod Lickerman elnök vezet, jelenleg több, mint 60 országban működik a világban és a legtöbb piacon jól pozícionált a további növekedéshez.


AZ ÚJ LOGÓ 

Az új EMEA vezetőség


A Cushman & Wakefield nyilvánosságra hozta az EMEA régió új vezetőségét. A vállalat egy olyan csapatot épített fel, melyben mindenki megfelelő tapasztalattal, vezetői képességgel, üzleti szemlélettel és ügyfélkezelési szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy egy agresszív növekedési stratégiát vigyen véghez.

“Nagyon izgalmas feladat Magyarországon ennek a két remek vállalatnak az összeolvasztása, melynek a múltbéli sikerek szolgálnak biztos alapul," mondta Pados Gergely ügyvezető igazgató. “A két vállalat kiegészíti egymást a régióban, ezzel teremtve új lehetőségeket, és még biztosabb, mélyebb piaci szakértelmet kínál az ügyfelek részére." Az új Cushman & Wakefield jelenleg több, mint 90 szakemberrel dolgozik Magyarországon.

Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bartók Udvar II. ütem

Bartók Béla út 105-113

kiadó iroda24500 m2
bérleti díj13.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Hermina Business Towers

Hermina út 17.

kiadó iroda682 m2
bérleti díj8.85 - 11 €/m²/hó+áfa

Balance Loft

Budapest, Váci út 99.

kiadó iroda6505 m2
bérleti díj12.5 - 13.5 €/m²/hó+áfa

AsiaCenter Irodaház

Szentmihályi út 167-169.

kiadó iroda466 m2
bérleti díj6 - 0 €/m²/hó+áfa

Officium Irodaház

Hűvösvölgyi út 19-25.

kiadó iroda4550 m2
bérleti díj11 - 14 €/m²/hó+áfa

Andrássy 70

Andrássy út 70.

kiadó iroda2600 m2
bérleti díj13 - 14 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

2000 - 6000m²
2017. 12. 08.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

Társoldalak


KÖVESS MINKET

Irodaház kereső