Új sportszerbolttal erősít a Pólus

A vásárlók jutalmazzák az igényeiket és ki nem mondott várakozásaikat teljesítő helyeket. Az ország másodikként megépült plázájában úgy tűnik, figyelnek a vásárlókra. A beruházásokat, amelyeknek hatására egy színvonalasabb környezet jött létre, különféle programok szervezésével folytatták, és nem feledkeznek meg a termékkínálat összetételének tudatos alakításáról sem.

Több mint kétezer négyzetméteres sportáruházat nyit a Pólus területén Anglia legnagyobb sportszer hálózata, a SportsDirect.com. Az 1982-ben alapított vállalat nagy sportruházati, cipő és sportfelszerelés márkákat kínál garantáltan alacsony árakon. Palettáján szerepel többek között a Nike, Adidas, Lonsdale, Puma és Dunlop. A vállalat Angliában több mint 400 áruházzal, Európában pedig több, mint 100 üzlettel rendelkezik.

 

Sportsdirect.comA Sportsdirect.com szóvivője szerint áruházaikban: "vásárlóink a legnagyobb márkákból kedvező áron válogathatnak a sportruházat, cipők és sportfelszerelés minden területén." A üzletben olyan specializált részlegeket alakítottak ki, mint a futó felszereléseket kínáló “She Runs He Runs”, a túrafelszerelésekre koncentráló Field & Trek, a Soccer Scene névre hallgató futball osztály és a hatalmas ütő és golfkiegészítő választékot felvonultató European Golf.

 

A Pólusban többek között a H&M, Promod, CCC, Takko Fashion, New Yorker, Notebook.hu és az Yves Rochermárkákat is megtalálhatják a vásárlók. „A SportsDirect üzlet megnyitása tovább erősíti a családközpontú vásárlási élményt a Pólusban. Számos nemzetközi márkával tárgyalunk, amelyek hamarosan itt nyitnak üzletet, és a bevásárlóközpontot még vonzóbbá teszik majd minden generáció számára.” Csörgő Anita, a CBRE kiskereskedelmi ügynökségi vezetője, aki a bérbeadás során a Pólust képviselte.

Forrás: CBRE
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Bécsi Corner Irodaház

Lajos utca 28-32.

kiadó iroda300 m2
bérleti díj12 - 14 €/m²/hó+áfa

Emke Irodaház

Rákóczi út 42.

kiadó iroda2661 m2
bérleti díj11.9 - 11.9 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Banktech Center/ i-Office

Petzvál J. u. 44.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj8.5 - 9.5 €/m²/hó+áfa

DobosHáz

Tűzoltó utca 59.

kiadó iroda1 m2
bérleti díj6.5 - 7 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

8 - 12m²
2018. 07. 11.
15 - 20m²
2018. 07. 03.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső