Újabb bérlők a Terraparkban

Továbbra is élénk az érdeklődés a budaörsi Terrapark iránt, a sikeres évkezdés után most összesen több mint 320 nm területet adtak bérbe, több bérlő pedig meghosszabbította eddigi szerződését. Az új bérlők közül a két legnagyobb az Eplan és a Patho-Systems Kft., előbbi 124 nm-t, utóbbi közel 100 nm-t vett bérbe a Terraparkban.

„A vonzó szolgáltatások, az épületek felszereltsége és stílusa, valamint a remek infrastruktúra játszott elsődleges szerepet abban, hogy választásunk a Terraparkra esett” – mondta el Markus Jahn, az Eplan Software & Service GmbH, professzionális szoftver megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtó vállalat kereskedelmi igazgatója. A cég számára célpiacai (autóipar, könnyű és nehéz gépgyártás, energiaipar stb.) és osztrák központja miatt az irodapark elhelyezkedése, az autópályák közelsége kiemelten fontos szempont volt a döntés meghozatalában. A cég ügyfelei között olyan nagyvállalatok találhatóak meg, mint az Audi, a General Motors vagy a MOL.

A Patho-Systems Kft. patológiai orvosi műszerek és fogyóeszközök értékesítésével, szervízelésével foglalkozik. A cég azért választotta az irodaparkot, mert a Terrapark bizonyult a legjobb partnernek abban, hogy raktáruk és irodájuk is egy helyszínen működhessen. Az irodapark kiválasztásánál emellett a jó megközelíthetőség, továbbá a kulturált környezet is kiemelt szerepet játszott.

A budaörsi Terrapark növekvő népszerűségét szolgáltatásai állandó fejlesztésének, az épületek folyamatos felújításának, modernizálásának és rugalmas bérlői kondícióinak köszönheti, melyek a jelenlegi piaci helyzetben elengedhetetlenül fontosak.

A Terraparkról

Hazánk első nyugat-európai színvonalú irodaparkja a Terrapark 1995-ben nyitotta meg kapuit a vállalkozások előtt. A jelenleg közel 50 cégnek otthont adó Terrapark Budaörsön 16 hektáros területen 8 épülettömböt foglal magába. Az épületkomplexumból eddig 5 tömb 30 épületében több mint 60 000 négyzetméternyi irodaterület épült fel. A jövőben átadásra kerül még további 3 tömb, ami 90 000 négyzetméternyi bérbe adható irodaterületet jelent. Az irodapark Budaörs kiváló megközelíthetősége és kedvező helyi adottságai miatt természetközeli hangulatban kínál kiemelkedő színvonalú irodai munkahelyeket. A Terrapark bérlői között olyan világcégek találhatók mint az Invitel, a Roche, a  BAT,  a McCain Foods az Égáz-Dégáz, a Johnson-Diversey, vagy a Total.

Forrás: One on One Kommunikáció
Tartalmi partnerünk a 

Iroda és irodaház ajánló

Bank Palace

Nagysándor József utca 6.

kiadó iroda800 m2
bérleti díj15 - 15 €/m²/hó+áfa

Millennium Tower II.

Lechner Ödön fasor

kiadó iroda1 m2
bérleti díj13.5 - 15 €/m²/hó+áfa

Victor Hugo Irodaház

Victor Hugo u. 18-22.

kiadó iroda20 m2
bérleti díj8 - 9 €/m²/hó+áfa

A BUDAÖRSI 125

Budaörsi 125/A

kiadó iroda931 m2
bérleti díj7 - 12 €/m²/hó+áfa

Uniqa Plaza Irodaház

Szép utca 2.

kiadó iroda927 m2
bérleti díj7.9 - 16 €/m²/hó+áfa

Máriássy utcai irodák

Máriássy u. 5.

kiadó iroda981 m2
bérleti díj7 - 9 €/m²/hó+áfa

Adja fel Ön is ingyen irodakeresését!

12 - 18m²
2018. 06. 10.
80 - 100m²
2018. 06. 05.

Meghirdetné irodakeresését?

Ide kattintson!

KÖVESS MINKET

Irodaház kereső