Bojtár 64-66 Irodaház
Kedves Érdeklődő!

Az ingatlan, Budapest III. Kerületében Óbudán a Bécsi út és a Huszár utca összekötő útján, a Bojtár utca 64-66 szám alatt helyezkedik el.
A két önnáló helyrajzí számon található irodaépület természetben összeépült, területi határai azonban továbbra is megmaradtak, tehát önálló egységként képesek működni. Az épületek irodaházként funkcionálnak és bérbeadással hasznosulnak gyakorlatilag közös üzemeltetésben.

A közvetlen közelébe jellemzően irodaépületek, (MTVA közvetlen szomszédsága és Market száz méterre lévő székháza) ipari, kereskedelmi ingatlanok, üzemek, autóskereskedések találhatók.

A terület jellemzően irodaépületek, (MTVA közvetlen szomszédsága és Market száz méterre lévő székháza) ipari, kereskedelmi ingatlanok, üzemek, autóskereskedések találhatók.

Az épület tégla szerkezetű és cseréptetővel fedett. Az épületben a közlekedő helyiségek illetve a vizesblokkok, a teakonyhák valamint raktár és lépcsőház hidegburkolattal lettek ellátva, míg az irodahelyiségek padlószuőnyeggel borítottak. Minden irodahelyiség klimatizált és gáz cirkó fütéssel ellátott. Az irodaházban 2010- ben teljes belső internet hálózat lett kialalakitva. A belső internet hálózathoz minden irodahelyiségben csatlakozási pontok lettek elvezetve.

Amennyiben további információra van szüksége kérem keressen a bojtarirodahaz@gmail.com -n.