1113 Budapest XI. kerület , Dombóvári út 25

BudaPart DOWNTOWN

Iroda bérlet díj

17,50-18,50€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

1 600 Ft/m2/hó + Áfa

Jelenleg kiadó iroda

7 840 m2

Min. bérbeadható iroda

500 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

7 840 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória A kategóriás
  • Hirdetéskód 7806081

Az iroda leírása

MEGKÖZELÍTÉSI LEHETŐSÉGEK
A városnegyed megközelíthetősége kifejezetten jó: 3,5 kilométerre lévő Deák tér például tömegközlekedéssel alig fél óra, autóval pedig 10-15 perc alatt jelenleg is kényelmesen elérhető. Természetesen a közlekedés optimalizálásán folyamatosan dolgozunk. Az 1-es villamos 2019 nyarától már Kelenföldig szállítja az utasokat, ami biztosítja a városnegyed összeköttetését az M4-es metróval, valamint szeptember óta körjáratként, hosszabbított útvonalon közlekedik a 154-es buszjárat, ami már érinti a Kopaszi-gát és a BudaPart területét is.
Ezen kívül, dél-budai buszjáratok útvonalának módosításával és járatsűrítéssel is fejlesztjük a városnegyed elérhetőségét. Várhatóan a közeljövőben elkezdődhet a Budai fonódó villamos II. ütemének, valamint a Déli Körvasút fejlesztése is, ez utóbbinak köszönhetően a BudaPart is új megállót kap Nádorkert néven. Továbbá várható a Dél-Budát és Dél-Pestet összekötő Galvani híd megépítése, ami jelentősen hozzájárul majd a terület forgalom-csillapításához. Emellett minden fázishoz kapcsolódóan saját fejlesztésű lámpás csomópontok kerülnek kialakításra, melyek nem jelentenek majd jelentős áteresztő kapacitáscsökkenést a beruházást határoló utakon.
ZÖLD IRODA JELLEMZŐK
LEED BREEAM GreenBuilding
ZÖLD TECHNOLÓGIÁK, JELLEMZŐK
Tömegközlekedéssel megközelíthetőség Energiahatékonyság Szelektív hulladékgyűjtés Kerékpár tároló Öltöző, zuhanyzó Természetes megvilágítású munkahelyek Vízhatékonyság (pl. WC öblítés szürke vízzel, locsolás talaj, ill. esővízzel) Bérleményen belüli minden energia fogyasztás mérhető Jelenlét és alkonykapcsoló használata a világítási energia csökkentése érdekében CO2 drasztikus csökkentése (ha van lehetőség távfűtés, távhűtés; ha nincs, akkor kondenzációs kazán, ill. Turbocore kompresszoros hűtőgépek használata, szerver helyiségek egyedi hűtése)

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS
Ösztönözze munkatársait munkahelyi környezetükkel! A munkavállalók toborzásának ma már egyik alappillére az irodaépület elhelyezkedése, annak környéke, az iroda hangulata.

A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület és 25 hektárnyi zöldfelület nyújtja a természetközeliséget.

Újbudán, a XI. kerületben, a Duna mellett, Kopaszi-gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk inspiráló környezetet az itt dolgozók, lakók és a látogatók számára. A több, mint 20 hektár területen elhelyezkedő közvilágítással rendelkező parkokban séta-, bicikli- és futóút, színvonalas vendéglátóhelyek, pihenőpadok, valamint parkoló találhatók.

Az irodaházak ölelésében lakóépületek kerülnek kialakításra a területen. A két funkció között gyalogos-forgalmú bevásárlóutca, számos vendéglátóegységgel és csökkentett autóforgalmú körút kerül kialakításra. Több sportpálya, hotel, óvoda, fitness létesítmények is hozzájárulnak az itt lakók és dolgozók feltöltődéséhez ebben a kényelmes, nyugodt, mégis élettel teli új városrészben.

A BudaPart irodaházai A+ kategóriás, LEED/BREEAM minősítéssel rendelkező, hatékony és környezettudatos épületek, rengeteg lehetőséget tartogatva az itt dolgozóknak és a budai hangulatot kereső cégeknek.

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
I. Emelet 1 120 m2 1 120 m2 18,50 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
II. Emelet 1 120 m2 1 120 m2 18,50 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
III. Emelet 1 120 m2 1 120 m2 18,50 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
VI. Emelet 1 120 m2 1 120 m2 18,50 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
V. Emelet 1 120 m2 1 120 m2 18,50 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
VI. Emelet 1 120 m2 1 120 m2 18,50 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.
+36 1 241 0100