1051 Budapest V. kerület , Kossuth Lajos utca 14-16

Wágner-Ház iroda

Iroda bérlet díj

5818-Ft/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

55 m2

Min. bérbeadható iroda

55 m2

Közös területi arány

0-0%

Irodaterület összesen

55 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Lakásiroda
  • Hirdetéskód 8034584

Az iroda leírása

Budapest 5. kerületében kiadó egy modern és újonnan berendezett prémium kategóriás iroda. Az iroda a Kossuth Lajos utcában, az Astoria és a Váci utca között félúton található, a gyönyörű Wagner-házban, a PALOMA udvarnak otthont adó épületben.

Az iroda 55 négyzetméteres, egyedi kialakítású pihenőhellyel az ablakban. A fő irodahelyiség újonnan felszerelt, nyolc állítható magasságú munkaállomással és zárható irattartó szekrényekkel. Nyolc ember számára kényelmesen használható, további munkaterület kialakítható a társalgóban vagy egy rugalmas íróasztal-használati rendszer segítségével. Fentieken túl van egy külön tárgyalóterem, egy teljesen felszerelt, gépesített konyha mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba, ha esetleg valaki kocogni szeretne a közeli Duna-parti sétányon.

Az ingatlan intelligens házautomatizálással rendelkezik. A biztonsági rendszer, a világítás, a takarítórobot, a tárolóhelyiség és más eszközök távolról vezérelhetők egy alkalmazás segítségével. Minden szobában dimmelhető LED-es világítás található. A fűtés és hűtés központi klímaberendezésen keresztül történik. A fürdőszobában intelligens Ariston 100l vízmelegítő található, és 1Gbit internet áll rendelkezésre.

Az iroda központi helyen van, tömegközlekedés szempontjából egyedülálló előnye, hogy mind a négy metróvonal megközelíthető egy rövid sétával. Az utca túloldalán mélygarázs található, 120 méterre pedig van egy másik parkolóház is. Rengeteg üzlet, bár, bevásárlóközpont és étterem van a közelben. Az irodával szemben egy ALDI található közvetlen gyalogos átkelővel, 200 méterre van egy Lidl áruház is.

A híres kávézó, az Auguszt Cukrászda közvetlenül az iroda mellett található, ahol 10% kedvezményt biztosítanak a ház lakóinak.

A bérleti díj tartalmaz egy Samsung 4K monitort. További számítógépek, táblagépek és 4K monitorok bérelhetők. Egyedi szerződés alapján részmunkaidős irodavezető áll rendelkezésre. A normál fogyasztást a bérleti díj tartalmazza, az 50 EUR/hó feletti fogyasztásért fizetni kell. A szerződés 12 hónapra szól.

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Eurosoft Kft
+36 20 528 6601