1067 Budapest VI. kerület , Teréz Krt

1065. VI. Teréz körúton "A" kategóriás, teljeskörűen felújított, 80- 185 nm -es méretű, klímás irodák bérelhetők.

Iroda bérlet díj

12-13,50€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

185 m2

Min. bérbeadható iroda

80 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

0 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória
  • Hirdetéskód 8061250

Az iroda leírása

VI. Teréz körúton, Dessewffy utcánál a Nyugati pályaudvar szomszédságában "A" kategóriás, 6 emeletes, rendezett, irodaházban, színvonalasan és teljeskörűen felújított, különböző méretű, klímás irodák bérelhetők.
Az épület a belváros szívében, a történelmileg kiemelt fontosságú Nagykörúton helyezkedik el, az Oktogonhoz közel. Az irodaház szűk környezetében éttermek, étkezdék, posta, gyógyszertár, illetve több bankfiók is található.
A házban két lift biztosítja a dolgozók és a vendégek akadálytalan közlekedését, az épület aljában kávézó és étterem,
Jelenleg kiadó irodák:
• emeleten: 98 nm utcára néző 4 iroda helyiség ( ebből 3 külön nyíló)+ recepció + teakonyha + nemenkénti mosdók

• 1 emelet: 185nm iroda terület, nemenkénti mosdókkal , igény szerint kialakítható beosztással akár parcellázottabb akár open office jellegű irodaként 

Bérleti díj: 12– 13.5 euró / hó /nm 
Üzemeltetési költség 3.0 euró / hó /nm
Az üzemeltetési költség tartalmaz minden, a bérlemény és az épület fenntartásával és minőségi üzemeltetésével kapcsolatos költségeit.
Nem tartalmazza viszont az egyedileg mért Elektromos ÁRAM fogyasztást + telefon és internet használat költségét, valamint a bérleményen belüli takarítást.
A bérleti díj meghatározása függ a bérlemény műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérlet időtartamtól. Minden bérleményhez saját mosdó, teakonyha tartozik.
Az irodák Igény szerinti szobaszámra bonthatók. Szolgáltatás: 24 órás portaszolgálat ,Önálló irodai blokkok, teakonyhával Épületen belüli üzemeltető és karbantartó szolgálat, Elegáns fogadótér üvegezett átriummal Lift . Parkolási lehetőség mélygarázsban Műszaki adatok: Légkondicionálás , Álmennyezet, Emelt padló, Videokamerás rendszer Nyitható ablakok. Minden helyiség hőmérséklete egyénileg szabályozható
Az épülettől 3 percnyire, a Dessewffy utcában, parkolóházban 100 €/kocsi beállók bérelhetők. Az irodaház tömegközlekedési eszközzel is kitűnően megközelíthető. Az adatok tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősül,
További információ – O63O 33OO 1O1 & O6 3O 75l 242O

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Viktória Ingatlan Iroda
+36 30 330 0101