1113 Budapest XI. kerület , Diószegi út 37.

ParkSide Offices

Iroda bérlet díj

19,50-21,50€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

5 €/m2/hó + Áfa

Jelenleg kiadó iroda

20 150 m2

Min. bérbeadható iroda

650 m2

Közös területi arány

6.5-6.5%

Irodaterület összesen

20 150 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Telephely
  • Hirdetéskód 7975977

Az iroda leírása

A Horizon Development portfólió legújabb elemeként megvalósuló ParkSide Offices irodaház a dél-budai alpiac északi részén, a Feneketlen-tó közvetlen közelében hívja életre Budapest legszerethetőbb, fenntartható, inkluzív irodakörnyezetét.

A 2024-ben átadásra kerülő, telekhatáron belül 35% zöldfelületet, 4.000 m2 új parkot, és 5 épületszinten 20.000 m2 bérbeadható területet kínáló ParkSide Offices teljes mértékben az ESG vezérelvei mentén megvalósuló ingatlanfejlesztés, olyan hívószavakkal, mint a 'greenery', 'community' és 'flexibility'. A épület külső és belső tereit a zöld környezetre, a fenntarthatóságra és a közösségi értékekre helyezett építészeti hangsúlyok, valamint a kialakítás és a felhasználói élmény rugalmassága hatja át.

A jövő iránt elkötelezett fejlesztőként mind a társadalmi mind a környezetvédelmi fenntarthatóság szívügyünk, támogatjuk a helyi közösségeket, és mindenki számára megközelíthető és használható tereket formálunk. A ParkSide Offices a LEED Gold és az Access4You kritériumainak is megfelel majd, a teljes épületegyüttes akadálymentes megközelíthetőségén túl garantálva a környezetbarát technológiák és megoldások maximális jelenlétét is a fejlesztésben.

A tágabb közösség számára is elérhető szolgáltatások teljes spektruma kap helyet a földszinti retail területeken, a kortárs művészeti alkotások pedig esztétikai élménnyel gazdagítják az itt élők és dolgozók mindennapjait mind a parkban, mind a belső terekben.

A ParkSide Offices bérlői számára számos lehetőség kínálkozik a tökéletes helyszín kiválasztásához a munkavégzésre. A 11 tetőterasz, az okosbútorokkal felszerelt kültéri munkaállomások és kertrészek, a kültéri-beltéri kávézó, a nagyméretű lounge és a lobby könyvtár mind-mind választható munka- és kollaborációs tér az ott dolgozók számára.

Az épület közvetlen környezete a gasztronómiai, közösségi, szórakoztató- és vásárlói élmények színtere, miközben futó- és teniszpályák, valamint további sportolási lehetőségek is rendelkezésére állnak a munka után a környéken kikapcsolódni vágyóknak.

A Feneketlen-tó és a park közelsége, illetve a környék jellemzően lakóövezeti jellege garancia a nyugodt környezetre, míg a közösségi közlekedési eszközök széles spektruma a könnyű megközelíthetőség záloga. Az autóval, motorral és kerékpárral érkezők számára a 2-szintes mélygarázs, az elektromos autótöltők, a biciklitárolók és a zuhanyozós öltözők biztosítják a szükséges infrastruktúrát. A környéken elérhető car/bike és e-roller-sharing opciók további rugalmasságot nyújtanak a közlekedésben.

Technikai megoldások:
- érintésmentes és okos megoldások
- interaktív épületapplikáció
- épületirányítás BMS rendszeren keresztül
- LED-világítás
- napelemek
- minősítetten fenntartható anyagok használata
- szelektív hulladékgazdálkodás
- nyitható ablakok
- belső árnyékolás
- távfűtés
- HVAC rendszer: hűtőgerendák (+ fan coilok a tárgyalókban)
- irodaterületen 40 m3/óra/fő kezelt friss levegő 7 m2/fő ültetési sűrűség esetén
- álmennyezet
- álpadló
- 290 cm belmagasság
- növényfalak
- szürkevízhasznosítás
- esővízhasznosítás
- kettős független elektromos betáplálás
- nagyméretű tetőteraszok
- az épület tetején zöldtető

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
Földszint 3 455 m2 3 455 m2 -
Megjegyzés:
Kertkapcsolattal
1. Emelet 4 447 m2 4 447 m2 -
Megjegyzés:
2. Emelet 4 543 m2 4 543 m2 -
Megjegyzés:
3. Emelet 4 075 m2 4 075 m2 -
Megjegyzés:
Teraszkapcsolattal
4. Emelet 2 397 m2 2 397 m2 -
Megjegyzés:
Teraszkapcsolattal

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Horizon Development
+36 30 426 1722