9021 Győr , Hunyadi J. u. 14.

Leier City Center "A" Irodaház

Iroda bérlet díj

10-12€/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

3,10 €/m2/hó + Áfa

Jelenleg kiadó iroda

586 m2

Min. bérbeadható iroda

85 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

4 352 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória Vidéki irodaházak
  • Hirdetéskód 7805948

Az iroda leírása

MEGKÖZELÍTÉSI LEHETŐSÉGEK
A Győr központjában elhelyezkedő egykori Frigyes Laktanya területe Leier City Center néven születik újjá. A város új, exkluzív üzleti-, lakó- és bevásárló negyede Nádorváros szívében, az autóbusz-pályaudvar, a vasútállomás és a Városháza szomszédságában, a Baross Gábor út – Wesselényiutca – Zrínyi utca – Hunyadi utca által határolt területen található. A történelmi épületegyüttes Győr belvárosától öt perc sétára, kellemes, zöld környezetben fekszik.

A vegyes funkciónak köszönhetően a közel 3 hektáros Leier City Center szerves részévé válik a városi élet mindennapjainak: egykori zártsága feloldásra került és átjárható lett Győr lakossága és a turisták számára, illetve csatlakozik a város fő közlekedési útvonalaihoz. A gyalogos forgalom számára megnyílt Leier City Center új városrészként, szorosan kapcsolódik Győr belvárosához.

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS
Exkluzív irodák, és üzlethelyiségek, valamint konferenciatermek bérelhetők Győr központjában, történelmi környezetben az 5600 m2-es Leier City Center Irodaházban.

Leier City Center
A Győr központjában elhelyezkedő egykori Frigyes Laktanya területe Leier City Center néven születik újjá. A város új, exkluzív üzleti-, lakó- és bevásárló negyede Nádorváros szívében, az autóbusz-pályaudvar, a vasútállomás és a Városháza szomszédságában található, a Baross Gábor út – Wesselényiutca – Zrínyi utca – Hunyadi utca által határolt területen. A történelmi épületegyüttes Győr belvárosától öt perc sétára, kellemes, zöld környezetben fekszik.

A területet 2005-ben vásárolta meg a Leier cégcsoport és fogott hozzá a 19. század végi műemlék épületek többlépcsős felújításához. A közel háromhektáros területen megvalósuló vegyes funkciójú presztízs-beruházás részeként „A” kategóriás irodák, exkluzív lakások, üzletek, valamint vendéglátó- és szolgáltató egységek kerülnek kialakításra. Az egykori katonai alakulótér helyére vízfelülettel, növényekkel díszített park került, a terület alatt nagy befogadóképességű, részben nyilvános mélygarázs épült.

Leier City Center "A" Irodaház
Az egykori Frigyes Laktanya buszpályaudvar melletti legénységi „A” épületének felújítása 2008 februárjában kezdődött meg. Az épület 2009 őszétől egy pince + földszint + 2 emelet + tetőtér + galéria elrendezésű, bruttó kb. 5600 m2-es, impozáns irodaháznak ad otthont. Győr legelegánsabb irodaháza a mai modern bérlői követelményeket maximálisan kielégíti, nemcsak a kiváló elhelyezkedésnek és a magas műszaki jellemzőknek, hanem az épületben és a környéken kínált sokrétű szolgáltatásnak is köszönhetően.
A reprezentatív, „A” kategóriás irodaház belsejébe két, a főbejáratok felől íves üveghomlokzatú, hidakkal összekötött épületmag kerül beépítésre, egyedülálló építészeti látványt nyújtva.
A szintek két szárnyra és a belső épületmagra tagozódnak, melyek között mindkét oldalon a bérlők közös használatában álló mosdócsoport, a lépcsőház és két lift kap helyet. Az épületben nagy belmagasságú, rendkívül világos irodák kerülnek kialakításra, melyek mind egyterű, mind cellás irodakiosztásra alkalmasak. A bérleti egységek igény szerinti méretben, kb. 40 m2-től egészen a fél (kb. 600 m2), vagy akár a teljes szint (kb. 1200 m2) nagyságig képezhetők.
Az irodákat „A” kategóriás minőségben, a standard irodakialakításnak megfelelő felszereltséggel, kulcsrakész, azonnal költözhető állapotban adjuk át a bérlők részére.
A földszinten utcafrontos, részben saját bejárattal is rendelkező üzlethelyiségek kerülnek kialakításra.

MŰSZAKI ADATOK
• Kamerás megfigyelés és mozgásérzékelők a közösségi terekben
• Hőszivattyú (fűtésre és hűtésre), folyadékhűtő
• Hőközpont távfűtéssel - kétcsöves fűtési rendszer
• Padlófűtés a közös területeken, fan-coil a bérterületeken
• Tűzjelző rendszer
• 4 db KONE típusú felvonó (630 és 1000 kg teherbírással)
• Részben nyilvános, 330 férőhelyes mélygarázs és 180 férőhelyes felszíni parkoló beléptetőrendszerrel
• Szintenként két mosdóblokk (a bérlők közös használatában)
• Akadálymentesített közlekedés, mozgássérült mosdó
• Proxy-kártyás beléptető rendszer vendégkártya használattal
• „A” kategóriás irodaminőség és –felszereltség
• Bérterület végleges kialakítása a bérlői igények alapján
• Rugalmas térfelosztási lehetőség (cellás és egyterű irodakiosztás)
BÉRLŐI REFERENCIÁK
Biztosító társaság, humán egészségügyi szolgáltató cégek, könyvvizsgáló-és adótanácsadó cég, pénzügyi tanácsadó cégek, projektiroda, szállítmányozó- ill. fuvarszervező cégek, Energetikai cég, mérnöki irodák, informatikai szolgáltatók, munkaerő közvetítő cég, kis-és nagykereskedelmi vállalatok, kiskereskedelmi üzletek, vendéglátás - catering,
KIADÓ TERÜLETEK
Közvetlen utcai kapcsolattal rendelkező ill. a forgalmas központi aulából nyíló üzlethelyiségek a földszinten. Irodaterületek változatos méretben az emeleten.

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
Földszint 1 050 m2 226 m2 12 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
üzlethelyiségek / irodák Irodahelyiségek a szinten: 17/b számú iroda : 21 m² 18/b-19-20-21 számú bérlemény, iroda/üzlethelyiség ügyfélszolgálat vagy rendelő célra: 205 m²
I. Emelet 1 050 m2 170 m2 10,50 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
Megjegyzés: Irodák, 13-23 m2 nagyságú helyiségekkel Irodahelyiségek a szinten: 28. számú irodaegység (4 helyiség): 84 m² 40. számú iropdaegység (4 helyiség): 86
II. Emelet 1 060 m2 190 m2 10,50 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:
Megjegyzés: irodaegység: 2 db külön bejáratú és 1 db nagyobb, egyterű irodahelyiség, teakonyha bútorozatlanul, szerverszoba Irodahelyiségek a szinten: 52-53-54 számú irodaegység (3 iroda, teakonyha, szerverszoba): 190 m²
Tetőszint 1 052 m2 - -
Megjegyzés:
Galériaszint 144 m2 - -
Megjegyzés:
Pince 205 m2 - 5 €/m2/hó + ÁFA
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Leier Ingatlan
+36 96 512 560