Spaces, Corvin Towers

1082 Budapest, Futó utca 35-37Iroda bérleti díj
23.32 €/m2/hó + ÁFA
Jelenleg össz.kiadó iroda
1500 m2
Min. bérbeadható iroda
5 m2
Irodaterület összesen
3415 m2

Munkaállomások

Összes munkaállomás:
Szabad munkaállomás:
Ár/munkaállomás:

Spaces, Corvin Towers adatai

Építés:
2019 November

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Fotók / Alaprajzok

Lokációáltalános leírás

Vállalkozása akár egy teljes helyszínt is igénybe vehet

A Spaces egyedi és vállalkozói szellemiségű dinamikus irodahelyiségekkel segíti a munkavégzőket és a különböző méretű vállalkozásokat, hogy a gondolkodásra, az értékteremtésre és az együttműködésre összpontosíthassanak – minden másról a Spaces csapata gondoskodik. Az inspiráló, ízléses kialakítású munkakörnyezetben világszerte remek ötletek születnek, vállalkozások fejlődnek, és egyre szélesedik a kapcsolati hálózat.

A globális Spaces-közösség tagjaként lehetősége van kibérelni egy teljes helyszínt, így alkalmazottai az Önnek megfelelő feltételek mellett, korlátozások nélkül vehetik igénybe az összes helyszínt világszerte.

Egészség és biztonság a Spaces helyszínein:
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy közösségünk tagjai zavartalanul működtethessék vállalkozásukat. E cél megvalósítása közben minden esetben közösségünk és alkalmazottaink egészségét és jóllétét tartjuk szem előtt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne tudni a lehetőségekről. Ügyfélszolgálati csapatunk örömmel segít megtalálni az Ön igényeire szabott munkahelyiséget.

* Az ismertetőben látható összes kép a Spaces helyszíneinek valamelyikén készült, de nem feltétlenül az említett helyszínen.**

A fenti bérleti díj csak tájékoztató jellegű, az épület alap-bérleti díjait mutatja és nem tartalmazza az üzemeltetési és szolgáltatási díjakat (internet, telefon stb.) Konkrét ajánlatokat az előzetes igényfelmérés után tudunk adni!
Fejlessze vállalkozását azzal, hogy a Corvin Towers-be költözteti! Nálunk megtalálhatja az Ön számára megfelelő, rugalmas és teljesen felszerelt irodahelységet Budapest történelmi központjában. Kínálatunk tartalmaz privát irodákat, megosztható egylégterű irodahelységeket, virtuális irodákat és konferenciatermeket is. A legfelső három emeleten találhatja meg, valamint egy nagy tetőterasz is hozzá tartozik, ahol élvezheti a város lélegzetelállító kilátását italt kortyolgatva munka után. Az irodák teljesen el vannak árasztva természetes fénnyel és található bennük egy hely ahol relaxálhat hasonló vállalkozókkal, mint Ön. Az irodaházban nagy sebességű wifi, illetve készséges asszisztensi csapat járul hozzá a gördülékeny munkavégzéshez. A Corvin Towers egy könnyen megközelíthető helyen található, a Corvin negyed metrómegállónál, valamint a busz és a villamos is méterekre áll meg. Ezen felül akár még hajóval vagy komppal is megérkezhet, mivel a Duna is közel van gyalog.

Regus Kft. további irodaházai

Regus, BudapestOne Centre

Regus, BudapestOne Centre

500 m²
25.43 - 0 €/m²/hó
Regus, First Site Centre

Regus, First Site Centre

400 m²
33.15 - 0 €/m²/hó
Regus, MillPark Centre

Regus, MillPark Centre

250 m²
22.35 - 0 €/m²/hó
Regus, MOM Park

Regus, MOM Park

200 m²
37.27 - 0 €/m²/hó
Regus, Northside Business Centres

Regus, Northside Business Centres

300 m²
12.41 - 0 €/m²/hó
Regus Obuda Gate

Regus Obuda Gate

2134 m²
26.73 - 0 €/m²/hó
Regus, President Centre

Regus, President Centre

900 m²
20.31 - 0 €/m²/hó
Regus, Spirit Centre

Regus, Spirit Centre

250 m²
16.24 - 0 €/m²/hó
Regus, Újbuda Allee Corner

Regus, Újbuda Allee Corner

600 m²
32.8 - 0 €/m²/hó
Regus, West End

Regus, West End

250 m²
30.58 - 0 €/m²/hó
Signature Szervita Square 8

Signature Szervita Square 8

2978 m²
46.88 - 0 €/m²/hó
Spaces, White House

Spaces, White House

1500 m²
24.3 - 0 €/m²/hó


KAPCSOLAT, BÉRBEADÁS

Regus Kft.
Regus Kft.
+36.1.701.0460

Írj a hirdetőnek

Spaces, Corvin Towers

ajánlatkérés küldése

Irodaház kereső