Spaces, White House

1134 Budapest, Váci út 47Iroda bérleti díj
24.3 €/m2/hó + ÁFA
Jelenleg össz.kiadó iroda
1500 m2
Min. bérbeadható iroda
5 m2
Irodaterület összesen
3415 m2

Munkaállomások

Összes munkaállomás:
Szabad munkaállomás:
Ár/munkaállomás:

Spaces, White House adatai

Átadás:
2019 November

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Fotók / Alaprajzok

Lokációáltalános leírás

Vállalkozása akár egy teljes helyszínt is igénybe vehet

A Spaces egyedi és vállalkozói szellemiségű dinamikus irodahelyiségekkel segíti a munkavégzőket és a különböző méretű vállalkozásokat, hogy a gondolkodásra, az értékteremtésre és az együttműködésre összpontosíthassanak – minden másról a Spaces csapata gondoskodik. Az inspiráló, ízléses kialakítású munkakörnyezetben világszerte remek ötletek születnek, vállalkozások fejlődnek, és egyre szélesedik a kapcsolati hálózat.

A globális Spaces-közösség tagjaként lehetősége van kibérelni egy teljes helyszínt, így alkalmazottai az Önnek megfelelő feltételek mellett, korlátozások nélkül vehetik igénybe az összes helyszínt világszerte.

Egészség és biztonság a Spaces helyszínein:
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy közösségünk tagjai zavartalanul működtethessék vállalkozásukat. E cél megvalósítása közben minden esetben közösségünk és alkalmazottaink egészségét és jóllétét tartjuk szem előtt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne tudni a lehetőségekről. Ügyfélszolgálati csapatunk örömmel segít megtalálni az Ön igényeire szabott munkahelyiséget.


* Az ismertetőben látható összes kép a Spaces helyszíneinek valamelyikén készült, de nem feltétlenül az említett helyszínen.**

A fenti bérleti díj csak tájékoztató jellegű, az épület alap-bérleti díjait mutatja és nem tartalmazza az üzemeltetési és szolgáltatási díjakat (internet, telefon stb.) Konkrét ajánlatokat az előzetes igényfelmérés után tudunk adni!
Költöztesse vállalkozását a Spaces CTG White House, Budapest egyik legelegánsabb irodaházának rugalmas irodahelyiségeibe! A lenyűgöző art déco homlokzatú, nyitott előcsarnokú épületben modern formatervezésű tárgyalótermeket és közösségi munkatereket alakítottak ki, amelyek között biztosan megtalálja a munkavégzéshez megfelelő környezetet. A természetes napfényben fürdő emeletek, a nagy sebességű wifi, a segítőkész személyzet és az Önhöz hasonló vállalkozók közössége elősegítik a hatékony munkavégzést.
Az irodaház mellett húzódó nyüzsgő, fákkal beültetett Váci úton bárokat és üzleteket talál, ahol megebédelhet, és ahová meghívhatja ügyfeleit vagy kollégáit munkaidő után. A tömegközlekedés is kiváló – a közelben busz-, metró- és kompmegállók találhatók. A környék bővelkedik kulturális látnivalókban: a RaM Colosseum élményszínház a kreativitását pezsdíti fel, de ha inkább lazítana a megbeszélések között, akkor a Fővárosi Állat- és Növénykert a tökéletes helyszín.

Regus Kft. további irodaházai

Regus, BudapestOne Centre

Regus, BudapestOne Centre

500 m²
25.43 - 0 €/m²/hó
Regus, First Site Centre

Regus, First Site Centre

400 m²
33.15 - 0 €/m²/hó
Regus, MillPark Centre

Regus, MillPark Centre

250 m²
22.35 - 0 €/m²/hó
Regus, MOM Park

Regus, MOM Park

200 m²
37.27 - 0 €/m²/hó
Regus, Northside Business Centres

Regus, Northside Business Centres

300 m²
12.41 - 0 €/m²/hó
Regus Obuda Gate

Regus Obuda Gate

2134 m²
26.73 - 0 €/m²/hó
Regus, President Centre

Regus, President Centre

900 m²
20.31 - 0 €/m²/hó
Regus, Spirit Centre

Regus, Spirit Centre

250 m²
16.24 - 0 €/m²/hó
Regus, Újbuda Allee Corner

Regus, Újbuda Allee Corner

600 m²
32.8 - 0 €/m²/hó
Regus, West End

Regus, West End

250 m²
30.58 - 0 €/m²/hó
Signature Szervita Square 8

Signature Szervita Square 8

2978 m²
46.88 - 0 €/m²/hó
Spaces, Corvin Towers

Spaces, Corvin Towers

1500 m²
23.32 - 0 €/m²/hó


KAPCSOLAT, BÉRBEADÁS

Regus Kft.
Regus Kft.
+36.1.701.0460

Írj a hirdetőnek

Spaces, White House

ajánlatkérés küldése

Irodaház kereső