1051 Budapest V. kerület , Bihari János utca 13.

BIHARI-13

Iroda bérlet díj

3500-6499Ft/m2/hó+Áfa

Üzemeltetési költség

-

Jelenleg kiadó iroda

300 m2

Min. bérbeadható iroda

14 m2

Közös területi arány

-%

Irodaterület összesen

374 m2
  • Értékesítés típusa Kiadó
  • Kategória A kategóriás
  • Hirdetéskód 7805942

Az iroda leírása

Klasszikus külsővel és modern belső terekkel kialakított iroda várja Budapest belvárosának szívében jövőbeni bérlőjét. Az V. kerületben, az Eiffel Palace irodaház szomszédságában, a Nyugati pályaudvarhoz és a Szent István körúthoz közel fekvő, a Bihari János utca 13. alatt külön bejárattal és privát belső udvarral rendelkező, irodai célra kialakított ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel - metró, villamos, busz, troli, vonat - is könnyen megközelíthető.

A Westend bevásárlóközpont, a Parlament, a Pesti Központi Kerületi Bíróság és számos minisztérium is mindössze néhány percnyi gyalogos távolságra található, a közelben számtalan szolgáltatás - bank, étterem, szépségszalon, üzlet - elérhető.

Az összesen 374 m2 alapterületű magasföldszinti iroda jelentős része pár évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, melynek köszönhetően kellemes, minden 21. századi igényt kielégítő munkakörnyezet került kialakításra. Az ingatlan másik részének modernizációja 2021. elején fog megvalósulni, mely kialakításának megtervezése során akár az egyedi bérlő igényeket is figyelembe tudjuk venni.

A felújított, szinte azonnal költözhető, automata kapuval, riasztóval, központi kaputelefonnal, 1 Gbit/s internetkapcsolattal ellátott épületrészben hangulatos ügyféltér, recepció, 10 irodahelyiség, telekommunikációs szoba, felszerelt teakonyha, tágas közlekedőterek, valamint külön női és férfi mosdó található. A 14-37 m2 alapterületű irodák bútorozottan vagy bútorozatlanul is bérbe vehetők.

Parkolás 2 személyautó részére a kapubeállóban biztosított.

További információért, illetve helyszínbejárás egyeztetéséhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szintek, kiadó irodahelyiségek

Elhelyezkedés Terület Ebből kiadó Bérleti díj
- - -
Megjegyzés:

Térkép

A hirdetők elérhetősége
...
Finput Kft.
+36 30 149 4404